2009-12-30

- Big mistake

Kolla inte på foton sen förr när du är gravid och fet. Speciellt inte om du råkade på att vara smal. Jag vill ha min kropp tillbaka. Jag vill inte vara stor och tjock längre. Jag vill ha min bebis här. NU. Trettiofem dagar, trettiofem dagar..... Stå ut.

I morgon kommer det nya året att firas in hos fam Theodorsson/Andreasson.
Ut med det gamla och in med det nya. 2010 kommer att bli det bästa året någonsin.

Gott Nytt År


/L


2009-12-29

- Magen v 34 +5Vad tror ni, flicka eller pojke?

/L

2009-12-28

- Lata dagar

Är glad att jag inte ska jobba en dag till, för det hade jag absolut inte klarat. Det känns som det blir jobbigare och jobbigare dag för dag. Nätterna är en enda stor plåga. Får passa på att sova och vila lite på dagarna för då går det konstigt nog bättre.
Drömde i natt att det snart var dags, så nu har jag börjat tvätta bebiskläder så det är klart. BM säger att man ska packa väskan en månad innan beräknat datum.
En del frågar om jag är nervös inför förlossningen, men nej, det är jag inte. Jag vet att det kommer att göra ont, mer än ont, men bebis ska ju ut så det är bara att stå ut. Och den smärtan för ju något gott med sig, vi får träffa vår bebis.
Hoppas vi kan åka till Östersund till helgen och hämta vagnen.

Nu har maskinen tystnat, hänga tvätt.

/L

2009-12-25

- Juldagen

För första gången på åtta år så är jag inte på Juldagsdansen i Sveg. Jag & Minikula stannade hemma. Hade ingen lust att trängas där med allt folk. Är så trött å svälld ändå. Om jag bara kunde slippa all vätska som jag drar på mig, då skulle jag inte ha nåt att klaga på. Och ingenting finns det att göra åt det heller. Men det är bara att stå ut ca en månad till. Måtte den gå fort. I raketfart.

God fortsättning

/L

2009-12-21

- Ledighet

I dag jobbade jag min sista dag på ett bra tag. Nu har jag 45 dagar (cirkus) att vila upp mig på. Det har varit en jobbig helg, men glad att jag fick jobba med de bästa. De är så snälla å ställer upp så jag slipper göra så mycket. Fick en fin julgrupp i går också av helg gänget. Kommer att sakna att gå till jobbet också, men nu är det mest skönt att få veta att man är ledig i mer än ett år. 

Kram på er

/L

2009-12-18

- Vintertid

Minus 34 står det på termometern. Jag som skulle skjutsa farmor till affären i dag. Men bilen var verkligen helt död. Får se om den startar senare. Jag klagar iaf inte, jag gillar kylan. Eller gillar å gillar, men det gör mig liksom inget. Det som saknas är ju en öppen spis. Det ska jag ha i mitt framtida hem.
Annars då? Har tre dagar kvar att jobba nu, sen blir det långledigt. Elva timmars i morgon, hur fan nu det ska gå till... Brukar bli slut efter en femtimmars dag. Jaja, det måste gå.

/L


2009-12-16

- Även supermodeller...


A_Lima

När man sväller mer å mer för varje dag, så känns det skönt att även supermodeller gör detsamma.
Som supermodellen Adriana Lima. Men hon är lika vacker ändå. Det kan man inte säga om mig.
Usch, vart ska det här sluta? Känner mig som en fullproppad julkorv och ändå är det en och en halv månad kvar.
Den där julkorven kommer att sprängas innan det är klart.
Men men, förhoppningsvis så försvinner all vätska så fort det är klart. Fyra dagar efter att Linda Rosing fött så hade hon gått ner femton kilo. Iofs så gick hon upp trettio, riktigt så mycket har inte jag gått upp, tack och lov.

/L


2009-12-11

- Det går bra nu

I natt så kunde jag sova heeela natten. Skönt.
Har precis sett klart på skidskyttet. ACO is still going strong.
Ska i väg och göra köttbullar med mamma och moster snart och i kväll blir det julbord med jobbet.

Och självklart ska det alltid strula med nåt. Ingen semester på julafton. Men tack vare en snäll kollega så ville hon byta så jag fick vara ledig då. Så, nu har jag fyra dagar kvar att jobba. Skönt, för det är tungt nu. Men ändå känner jag lite vemod över att sluta. Med tanke på nedskärningarna så kan den 21 dec vara sista dan jag jobbar där. Men, det tänker jag inte grubbla så mycket på nu. Har ju nåt fantastiskt att se fram emot.

/L


2009-12-09

- Ny phone

Efter mycket velande hit och dit så blev det till slut den här


Nu är det bara att hoppas att jag blir nöjd.

/L

2009-12-09

- En hel natts sömn tack

Mätte magen och lyssnade på hjärtljuden i går. Fick godkänt nu också. Jag tycker jag haft liten mage, men den växer verkligen. Man blir nog blind och ser inte sånt själv.

Nätterna är ett problem, får aldrig sova en hel natt längre. Inte för att att jag måste upp och kissa utan för att det gör ont hur jag än ligger. Och så vaknar jag av att jag inte kan andas för jag är så täppt i näsan. Uh, det börjar bli jobbigt. Tur att det inte är så lång tid kvar nu.
Försäkringskassan ändrade sitt beslut, så den 21 dec jobbar jag min sista dag. Om jag nu får semester över jul, men det ska nog inte bli nåt problem. Det ska bli så skönt att vara ledig en månad innan bebisen kommer. Kanske passa på att vila upp sig lite.

/L


2009-12-03

- VackrastePsst, i dag går jag in i v 32. Shit pommes frites, det är bara åtta veckor kvar. Det kan också vara 6 veckor kvar, men lika gärna tio. Men max tio. Sen har vi en liten bebbe här. Kan inte fatta det än.

/L


2009-12-02

- Finally

Nu drar det äntligen igång. Skidskyttet. Som jag längtat. Och i helgen är det Vinterstudion också. Kan inte bli bättre.

/L


2009-12-01

- Byrån

Är det inte sååå typiskt, att när man åkt över 20 mil för att köpa en byrå, så finns den inte?
På väg hem från Sundsvall plockade jag fram datorn och beställde den över nätet. Kul bara att frakten går på 500 riksdaler och att det skulle dröja två veckor innan den kom.
I går kom Mattias på att hans jobbarkompis skulle till Oslo idag. Frågade han om han hade lust att gå in på IKEA där och köpa den. Japp. Så i dag fick jag ringa IKEA och fråga om man kunde avbeställa. Japp. I alla fall så kommer byrån hem till oss i dag. Det löste sig på bästa sätt ändå.
Nu ska vi byta tv bänk och sedan montera byrå i kväll.

Förövrigt så har försäkringskassan redan börjat strula. Blev nekad havandeskapspenning. Ska skicka in någon blankett igen. Jag hoppas innerligt att jag får det annars vet jag inte vad jag gör. Orkar inte jobba mer.

/L

2009-12-01

- Hej mitt vinterland

Första december idag. Och ute är det precis som det ska vara. Snötyngda träd, blå himmel och solsken.
Hoppas det får vara så här till julen nu.

/L

RSS 2.0