2008-04-28

I helgen var jag i Rönnebo för sista gången den här säsongen. Det var myyycket vemodigt att åka därifrån. Det var det vackraste vädret när jag åkte hem i lördags. Men men, tiden bara springer ju i väg och snart är det väl vinter igen.
                          
Julia & Jag njuter av solen           Bästa stället på jorden

Anledningen till att jag lämnade Rönnebo redan i lördags var för att jag skulle hem på fest.
Jag och Tess lagade oss en gudomligt god middag. (kan bara jag vill) Sen gick vi över till grannen och sedan vidare till Pia. Fest på värran sen. Skapligt med folk. Sen kom jag på den smarta idén att ha efterfest. Tur så gick alla rätt så snart....
  
Lite partypics!

I kväll ska jag å Tess ut å leta Björn. Känner att jag har turen på min sida nu. Såg en älg nästan mitt i byn nyss.

/Linda


2008-04-23

Var till Östersund och sjukhuset i går. Det var inget med njurarna. Så... det är väl nå fel i ryggen ändå då.... Jag vet inte.

Vädret kan inte vara bättre. Hoppas det håller i sig över helgen. Sköööönt med lite värme och sol.

Ut och promma.

/Linda

2008-04-18

Jag fick semester. På söndag drar jag till Rönne och där kommer jag att sitta och steka i en solgrop hela dagen. Sen att jag kommer att se ut som en illrosa gris.... det får man ta.

I dag har jag suttit och skrivit en massa avtal till Yran. Lite påskrifter och sen är det bara att skicka in. Var och kollade in lokalerna i går. Vi får helt enkelt ta det vi får och göra det bästa utav det.

Enjoy the weekend

/Linda

2008-04-17

Min enda lediga dag den här veckan, å så bokar mormor in nå besök hos nån massör i Ytterhogdal. Jippie. Jag var irriterad i morse när det var klarblå himmel å solsken. Jag ville hellre åka till Rönne än till Hoddal.
Men men, har suttit ute mot väggen här hemma och solen biter bra.

Kollade sedan vädret i tidningen och på yr.no. STOR sol på söndag och massa plusgrader. Och då trodde dom att jag skulle jobba elva timmars. No way... åkte på jobbet och sökte semester. Så jag hoppas att jag får det, annars dör jag.

/Linda Eriksson

2008-04-13

Snart är denna helgen över. Åkte till Rönnebo i fredags. Skulle åka en sväng i det veckra vädret, jo det var faktiskt jättefint, men pappa körde fast så vi kom ingenstans.
Åkte hem i går för att gå på Linas kalas. Det blev en lugn tillställning för min del, och det är jag glad gör i idag. Orkar inte vara bakis. Andra stod för fyllan och lär säkert stå för bakfyllan i dag också.
2008-04-09

Nu har jag pratat med morfar. Hans svar var ja. Även fast det inte riktigt var hans sak att bestämma nu tyckte han. Så, nu är det bara att börja leta....

Jag har jämt huvudvärk, iaf de senaste tre dagarna jobbigt.

Och snön den fortsätter att vräka ner. Tråkigt.

2008-04-08

Då har vi fått vinter igen. Nu tycker inte ens jag att det är kul med snö.
Men vädret kan man som sagt inte göra mycket åt.

Min kära granne Lina, fyller 30 på torsdag och till helgen vankas det fest antar jag. Så, jag får börja acceptera att till Rönnebo kommer jag inte mer i år. För sen jobbar jag helg igen.

Jag har jobbat i helgen också, det var en helg från helvetet. Jag kan bara inte jobba med vissa personer. Det började redan på fredagkväll när det var tjat å tjat, då vart jag så jävla arg och sen va den kvällen förstörd. Sen på söndagmorgon så blev jag förbannad igen och fick huvudvärk, som satt i hela dagen.
Senare på kvällen kom Linda över och vi satte oss för att göra jobbarlistorna till Yran. Men eftersom Dan har lämnat landet för varmare breddgrader så hade vi ju inga gamla listor att kolla på. Vi började i alla fall med att komma på nya förmågor som kan tänkas jobba. Det är ett väldigt pysslande för att få det att gå i hop. Och vi vill ju vara så rättvisa som möjligt och låta de som jobbat kväll helst jobba dag. Men alla kan man inte göra glada.... men vi ska försöka.

Det är bra att bloggar finns, så man får veta vad folk sysslar med på helgerna. För på nåt annat vis får jag då inte reda på det.


2008-04-05

Aprilvädret är i full gång. I går somnade jag till ösregn. I morse vaknade jag upp och det var jätte vitt ute. Nyss sken solen, nu vråker snön ner igen. Konstigt.

Jag hatar för övrigt att jobba helg. I alla fall den här tiden på året. Jag vill så gärna vara i Rönnebo. Hoppas, hoppas att det går att åka nästa helg.

Jag är täppt i näsan och har fallit dit på nässpray igen. Skit också.

RSS 2.0