2008-12-29

Jo just det ja. Fick ingen tv till sovrummet. Men jag fick lite pengabidrag. Så jag klickade hem den här

Gött gött gött

/Linda

2008-12-29

Nu har julen passerat i en rasande fart. Det är nästan en vecka sedan det var julafton. Känns som det var i går.
Haft en lugn och skön jul. Fina å bra paket.
Eftersom alla i familjen legat i förkylning och nästan hela jobbet så trodde jag att jag var nån slags superwoman som klarat mig i från bacillerna. Men tji... började lite smått i lördags, och i morse hade jag över 38 i temp. Snorig och ont i halsen. I med en Ipren och i väg till jobbet. Kanske va dumt men jag har inte råd att vara sjuk nåt mer nu. Jobbar i morgon och på nyårsafton också. Det är bara att bita i hop. Men det är fan inge kul. Hatar att vara förkyld. När ingenting hjälper. Inte ens nässpray.

/Linda

2008-12-23


En riktigt
God Jul

önskar jag er alla

Ses på juldagen

/Linda

2008-12-22

Hjälp, ja blåser bort.

Grattis till Pappa idag.

Noll julstämning.

/Linda

2008-12-21

Låg länge och funderade i morse om jag skulle gå  till jobbet eller inte. Jag gick. Jag gick klockan åtta i morse och kom hem kl tjugoett. Elva jävulska timmar. Jobbet i sig var lugnt. Men fan, har fått försöka tänka på allt annat än det som min hjärna hela tiden vill tänka på. Men det har inte gått så bra, har verkligen fått kämpat hela dagen. Vill ju inte visa att jag gråter, för då ska man bara svara på varför.

Du får mig alltid le
får mig att vilja ge
allt det som du behöver
Så le, och jag vill skratta
Gråt och jag vill gråta
Vill göra allt med dig

/Linda


2008-12-20

Chefen berättade naturligtvis häromdagen att det ska bli indragningen även på mitt jobb. Lite okänsligt att berätta det så här just innan jul. För jag antar att det är jag och fyra till som får gå. Sist in - först ut.
Men agera nångång då också, dra inte ut på skiten, säg som det är på en gång. Så man slipper gå å fundera.

Julen... alltid är det nåt när det närmar sig jul. Jämt, jämt, jämt. Det slår aldrig fel. Kan inte den här högtiden bara försvinna. Julstämning, javisst. Här sitter man helt jävla ensam en lördagkväll, och så kommer det väl att vara resten av mitt liv. Ensam. Jag kommer att vara ensam hela livet.
Jag har noll lust att gå ut i jul. Jag ska nog ta mina pengar å köpa en stor tv å sätta på väggen i sovrummet å ligga å glo på den i stället för att gå ut å träffa folk som ändå bara ställer en massa dumma jävla frågor.

Vilken hemsk dag och kväll det här blev. Det trodde jag inte när jag vaknade i morse. Men så fel man kan ha.

/Linda

2008-12-20

Jag antar att det är jag som hänger löst. Tack för den julklappen.

/Linda

2008-12-20

...det bara blir så. Även fast ingen vill. Protester hjälper inte.

/Linda

2008-12-18

Och ute ser det fördjävligt ut. Det är så typiskt att det ska bli så här bara några dagar innan jul. Det har ju varit så drömlikt vackert hela december, men när det drar i hop sig till självaste julen, så ska det regna, blåsa å... allt som inte är bra. Jag blir fan sur. Jag vill ju att alla som kommer hem också ska få se hur vackert vi har det här hemma.

I dag har jag gjort mitt hår hos Marie. Tog lite mer än tre timmar! Men nu är jag nöjd. Nu är jag JAG igen. Känns så skönt.

I morgon ska jag inhandla lite mer klappar, trodde jag var klar, men måste nog köpa lite mera.

/Linda

2008-12-16


Överst på min önskelista. En tv till sovrummet.
Sen kommer en ny skoterjacka från Scott.
Sen önskar jag mig inget mera. Men det kanske räcker.... ja, det räcker mycket väl.

Är så förbannat trött. Men ska väl härda ut ett tag till.

/Linda


2008-12-14

I går så va jag, A och B här. Sen kom C och D, sen även E och F. Sen droppade G och H in. Jag satt mest och låtsades bry mig om vad H sa. Sen va vi på efterfest hos I. Där va J, K, L, M, N, O, P OCH Q.
Nu har jag varit hos M och P och ätit varma mackor.
Det va nån från Härdal med på Bingolotto, fick fin reklam där må jag säga. Härdals Yran på t-shirten. Tack, för gratis reklam i Bingolotto.

Meningen med detta inlägg är... Vafan skriver alla i sina bloggar bara första bokstaven i namnet? Jag förstår absolut inte vad som är meningen med det.
Det var bara det.

/Linda


2008-12-14

Det blev, efter mycket hit och dit, fest i går.
Jag mår bra i dag.

/Linda


2008-12-12

Kollar på Idolfinalen. Eller i ärlighetens namn så kollar jag mer på dataskärmen. Jag bryr mig inte ett dugg om den där finalen. Men när ska de som ställer upp fatta att man inte ska vinna det där programmet? Ser de inte hur det gått för de som vunnit? Det har inte gått bra i alla fall. Tror de att de är unika på nåt sätt och ska lyckas bättre än alla andra ettor? Jag säger bara en sak. Darin. Han är det lite star över... om bara svenska folket kunde fatta det. Hade han varit med i American Idol hade han varit Justin Timberlake nu. Okej, nu kanske jag brydde mig ändå men... Oj, nu visar de Alice väg genom Idol... och vem spelar de i bakgrunden? Darin. Jag har rätt. Han är den enda stjärnan i Idols historia.

För övrigt så börjar jag få ont i halsen. Nu kommer den... förkylningen. Förkylningen som har drabbat mer än halva Härdals befolkning. Vad är oddsen att jag skulle klara mig när jag omges av förkylda människor hela dagarna? Inte så stora. Därför kan jag ligga och glo på vinterstudion hela dagen i morgon utan dåligt samvete.

/Linda


2008-12-10

Jackan jag drömmer om finns. Jag hade nästan gett upp hoppet, men den finns. Priset är högt, men... Jag vill så gärna ha den. Snälla tomten, jag har varit jättesnäll i år. Lovar.
GE MIG DEN

/Linda

2008-12-09

 
 
 
Dagar som dessa är man lite extra glad att man bor i Härliga Härjedalen.
Det är så obeskrivligt vackert, så bilder kan inte beskriva hur vackert det egentligen är.

/Linda

2008-12-07

Har varit på yranmöte. Både vinter och sommar yra disskuterades. (kommer aldrig lära mig  hur det ordet stavas) Ett "band" är bokat till Härdalsyran. Jag är mest orolig för område och lokaler. Känns som vi får mindre och mindre plats där nere. Och vi kommer absolut att behöva en större danslokal nu när det där bandet kommer. Men, Snöyran kommer ju närmast och vi håller väl på att få hit en proffsig karl...hoppas jag. Men helst skulle jag vilja slippa hela Snöyran. Det blir bara mer jobb. Det räcker gott och väl med Härdalsyran.
Annars så har helgen mest bestått av att glo på skidåkning. Både med och utan bysse.

/Linda


2008-12-06

Så var det med den efterlängtade sovmorgonen. Vaknade strax efter åtta, gjorde väl ett tappert försök att somna om men det gick inte. Gick upp och satte på en tvätt och ut å skottade snön som fallit i natt.
Kanske va jag lite inställd på att inte missa Gessle på tv kl 9.42. Vem vet.
Sen är det ju vinterstudion hela dagen lång. Vintern är här...

/Linda

2008-12-05

Jag får nog gå naken på juldan. Hittade alltså inget i Sundsvall till festen. Skit också.

/Linda

2008-12-04

Idag vart det VICTORY. Trodde faktiskt inte riktigt på det, men så blev det. Jag mitt fån fällde såklart en liten segertår för Helenas skull. ACO gjorde en stabil insats hon med. Godkänt. Med tanke på att hon kläckte ur sig ett barn för ett fem månader sedan. Så klaga inte på ACO, skyttet kommer det med.
Ferry har fått munkavel. Han snackar för mycket skit om konkurrenterna. Tråkigt, jag tycker det är bra att nån vågar säga det alla ändå tänker.
Klassiska Ferry uttalanden:

"Tänker du på en brud blir du kåt"
Ferry om sin mentala träning där han ensam på vallen kunde framkalla pressen vid ett VM avgörande

"Han pratar ofta om problem med pulsen och liknanade men vi vet alla att det bara är usla bortförklaringar"
Ferry om Carl Johan Bergmans usla skytte

"Jag har inte gett upp. Han ska pissa också så vi får se."
Ferry om bronsmedaljören Derysemlyja och när han själv slutade fyra, starx utanför pallen.

Rolig han är, den där Ferry.

Det finns en vän som alltid finns där. Även om vi inte ses eller pratar varje dag. Du dömmer aldrig, även fast du kanske aldrig riktigt tycker att saker och ting är rätt. Du ställer upp och är alltid lika generös. Marie, jag är glad att DU är min vän.

I morgon bär det av till Sundsvall. De enda jag behöver köpa klappar till är Jules och Sandra. Det blir inte svårt. Förhoppningsvis hittar jag nåt fint till mig själv också, som jag kan bära på Juldagen... För i min garderob finns ingenting till den festen.

I dag inträffade en rolig sak på jobbet. Chefen frågade vad jag hade skrivit på min semesteransökan. Jaha, vadå? undrade jag.
Servicehuset Mobacka ska det stå. Men jag hade av någon helt oförklarig anledning skrivit Servicehuset Alvedon. Haha, vart fan kom det i från? Alvedon? Alvedon? Det måste ha gått till som så... att jag satt och skrev den där ansökan medan vi samtidigt satt och pratade om alvedon. Någon annan förklaring kan det inte finnas. Hoppas jag. Börjar jag bli snurrig?

Vilket långt inlägg....

Lägger huvudet på kudden nu. I soffan alltså.

/Linda2008-12-03

Jag måste nog se mig besegrad av piggheten. Och bra är väl det. Men jag förstår bara inte varför, jag som brukar vara så trött hela tiden. Nu är jag inte tröttare än vanligt. Men vem vet, det kanske kommer nåt bakslag å det rejälaste snart.

Missade skidskyttepremiären i dag. Vilket kändes tungt måste jag säga. Men, ingen victory blev heller, men det är ju bara första tävlingen. Det kommer många mera...
Det ser ut som om vi kommer att få en väldigt vit jul i år. Härligt med massa snö.

Nu ska jag lägga mig i soffan. Huvudet på kudden å dra filten över mig. Å kolla på Greys.

/Linda

2008-12-01

Men snälla ge mig en filt eller nåt som jag kan dra över huvudet. För jag skäms i hjäl. Jag kollar på Färjan å Håkan ringer till en brud... Eller så kan jag ju bara byta kanal. Men näe, för jag vill ju se spektaklet å.

Undrar vaför min trötthet efter helgen aldrig dyker upp? Jag är superpigg. Jag borde vara trött. Jag väntar, för jag vägrar tro att den aldrig kommer att dyka upp...

/Linda


RSS 2.0