2009-04-28

Vad härligt det är att börja morgonen med att faktiskt kliva upp någongång. Jag tror att man blir piggare om man går upp tidigare än att man ska ligga och dra sig i timmar.
Har hunnit med en morgonpromenad och ätit frukost. Och jag känner mig pigg!

Senare ska jag väl ta reda på alla högar med löv jag krattade i hop i går. Ett safari ska också hinnas med. Det är som en drog, som Marie sa.

Ha en bra dag

/L

2009-04-27

I kväll har jag haft riktig tur. Eller annars är det bara ett tränat öga, vem vet. Men jag har i alla fall sett två björnar och en älg. Okej, jag ska tacka Marie för en av björnarna och älgen. Var ju tvungen att hålla koll på vägen också. Nu är isen bruten, så nu kommer det bara att rassla till. Och återigen så vann jag vadet och får därmed en öl på Härdalsyran. Två ska jag ha, för jag fick ingen i fjol.
Nu kommer jag att drömma om björnar i natt.

/L

2009-04-25

Ditt svar var klart nog. Tack.


2009-04-24

Mötet häromkvällen lämnade en del frågetecken. Vi måste få bidrag till en sak om det ska gå.... I guess. Men jag tror att vi kommer att få det, och då kommer det nog att bli tipptopp. Nya stället kommer att bli mysigt, lite ovant bara att börja om på ett helt nytt ställe. Men det blir bäst så. Alla de som säger och undrar och är neggo till varför vi ska flytta vet inte tillräckligt... Det finns orsaker till varför vi måste flytta. Vi gör det liksom inte bara för att.

Annars så har jag somnat av i solstolen två dar i rad nu.... Härligt väder.

Trevlig helg

/L

2009-04-22

Har beställt resa till Grekland.
Innebär alltså att beach 2009 börjar lite tidigare i år. Nu måste det bli raska promenader varje dag.

Möte på Värran angående Härdals Yran om tjugo min. Skynda, skynda...
En sak är i alla fall klar. Klart att det blir en ny plats för spektaklet i år.
Klart är också att jag är ledig fre, lör och söndag över yran... vilken tur jag hade där alltså. Under sju år har jag alltså lyckats vara ledig alla yror utom en lördag dag. Hur jag nu lyckats med det är en gåta...

/L

2009-04-20


2009-04-14

Påsken är över för i år. Men vilken påsk sen... jiisses, det var helt underbart väder nästan varenda dag. Jag fick lite färg och då är jag nöjd.
Hemfärden i går kan beskrivas som vatten-puckelpist-bana. Ingen rolig upplevelse. Hoppas på några kalla nätter nu, så att jag kan åka upp åtminstonde en gång till. Lite för tidigt att avsluta säsongen än tycker jag.
Eftersom solen sken hela dagarna och lederna inte var i bästa skick så blev det inte så mycket skoteråkning. Men en tur till toppen blev det iaf.

/L

2009-04-09

Det här jävla vädret gör mig deppad. Regn?! Vad är det frågan om. Men jag ger inte upp i första taget. På lördag ska det iaf bli sol. Det måste det bli för jag har packat ner bikinin. För jag ska bli brun. Röd duger bra det med. Bara solen visar sig. Snälla, snälla, snälla..../L

2009-04-08

Har varit upptagen med att sola de senaste dagarna. I dag är det regn å kallt. Det är väldigt mycket snack om vädret överallt nu. Det finns två tillfällen på året då jag vill att det ska vara fint. Påsken och Härdalsyran. Resten bryr jag mig inte om.

Jobbar till nio i morgon kväll, sedan åker jag direkt mot fjället. Och där tänker jag sola, dricka nån kall öl, basta, äta god mat och framför allt... bara vara.

Glad påsk

/L

2009-04-05

Dagens roliga, Lillhärdals IF har fått ytterligare en guldmedalj i skidskytte SM. Och nej, det var inte ACOZ som tog det den här gången. Fast hon vann säkerligen i dag hon med. Det var Fredrik Hansson, som lyckades vinna guld på junior SM. Härligt Härligt.

/L


2009-04-04

Herrejisses, vilken underbar dag. Är så glad att jag hade semester i dag, annars vet jag inte vad jag gjort.
Dagen började med att jag fick vända när jag åkt ungefär en mil. Hade glömt skoternyckeln. Och det var bara slumpen som gjorde att jag kom i håg det där. Annars hade jag glatt åkt vidare ända till vallen utan skoternyckel. I alla fall, så har det varit en underbar dag i solen och värmen. Det syns om inte annat i mitt ansikte. It´s red, men förhoppningsvis så blir det inom en snar framtid en fin brunfärg som kan bättras på i påsk. För jag hoppas så innerligt att det kan vara lika fint väder då. Om än bara för en dag.

  

I morgon ska jag jobba, men det får gärna vara fin vär då också, för jag är ledig mellan elva och halv fem.

/L

2009-04-03

Min bästa tid är nu, är nu, är nu....
Femtom grader varmt i solen och en himmel som blir mer och mer blå. Då vill man inte göra nåt annat än att sitta i en grop på fjället. I morgon ska jag göra det. Men i dag ska jag vara isolerad i ett litet rum på övre plan på jobbet. Med undantag för några strapatser i korridorerna. Varför har jag jämt sådan otur?
Naturligtvis älskar jag att våren är här, men samtidigt är jag lite orolig att påskvädret kommit en vecka för tidigt. Och att snön ska försvinna så att jag inte tar mig till paradiset. Men så är det alltid, jag är alltid lika orolig för det. Och det visar sig att jag jämt är orolig i onödan. Snön försvinner ju alltid med påsken.

Nu ska jag insupa lite solstrålar innan jag måste vara inomhus resten av dagen.

Trevlig helg

/L

2009-04-01

Hallå vad är det med dagens ungdom? Jag var ute och gick i kväll... kommer i kapp en tjej som kanske är fjorton år, nåt därikring iaf. Möter man nån här i Härdal, där alla liksom känner alla, så är det självklart för mig att man säger hej. Även fast man inte är värsta bundis med personen. Jag tycker att det skulle vara oartigt att liksom bara traska förbi med näsan i vädret. I alla fall, så sa jag naturligtvis HEJ till tjejen i fråga, även fast jag inte känner henne... Jag vet ju självklart vem det är. Men tjejen bara pekar sin näsa mot himlen och tittar åt ett annat håll. Skit i det då, lillskit. Det är faktiskt inte första gången det händer heller, jag brukar alltid säga hej... men detta småfolk verkar ha fått för sig att det är coolt att vara stram. Kanske att jag överreagerar, men jag blev lite smått irriterad där.

I dag var det meningen att jag skulle städa. Det behövs verkligen, det är en mindre grushög i hallen. Men, efter lite problem med magen på morron så blev jag helt slut. Så städningen får vänta till i morgon.

/L

RSS 2.0