2008-11-30

I går var en kul kväll. Fick skjuts av morfar till Pi, sen julbord på värran, med jättegoood mat. Älskar julmat. Sen så tyckte jag, Vickan å Suss att det skulle bli segt att sitta där i två timmar så vi åkte till Marie. Sen styrdans på värran. Efterfest sen. Vilket var ganska så onödigt, det var ju kul, men skulle ju absolut ha klarat mig utan den. Hade vart bättre å kommit i säng tidigare, men men, är det fest så är det. Är ju inte så ofta man är ut. Å det är jag nästan gla för. Jag fattar inte hur man orkar festa varenda helg. Jag blir helt slut i flera dagar efter. Förstör en hel dag... nä, det räcker med de gånger man är ut. Tycker jag. Och alla andra får ju naturligtvis tycka vad de vill. Men, trots att det blev ganska sent, med mina mått mätt, så vaknade jag ju tidigt ändå. Va ut å skotta snö, men den va ganska tung så pappa fick komma med traktorn. Har försökt sova lite, men jag är faktiskt inte ens trött. Men det kommer, var så säker.

Utanför mitt fönster är träden alldeles vita och himlen är lite sådär rosaorange. Det är så vackert, så vackert.Nedräkningen har börjat. På onsdag börjar det.... Can´t wait =)


/Linda


2008-11-28

Det tog sin lilla tid, men nu är jag klar. Julen är framme. Men, jag har faktiskt inte tagit fram tomtarna än. Väntar lite till.
Jag är trött. Börjar sju i morgon, å sen ska jag på julbord... äta och dricka bra under dagen, annars blir jag full. För full.

Trevlig advent.

/Linda

2008-11-27

Kunde inte hålla mig till i morgon. Jag va tvungen att börja pynta lite i dag. Eller jag har strukit gardinerna. Satt upp dem i sovrummet, resten av lägenheten är en enda stor röra. Gardinerna som ska upp ligger på golvet, dukarna ligger lite överallt. Men i morgon blir det finfint.

I dag fyller min kära gammelmormor 91 år. Hon är en riktig ståltant hon. Ska passa på att äta lite tårta när jag börjar jobba sen.

Spikekött kan nog vara det godaste som finns,

/Linda

2008-11-26

Jag tycker inte om att köpa julklappar. Det är det värsta som finns. Mest pga av att jag har så dålig fantasi, eller att folket inte vet vad de vill ha. Då är det inget kul. MEN, i år... jeesus, vad kul det är, för jag har hittat så mycket som jag  vet att de blir glada av. Då, då är det kul att köpa julklappar.

/Linda


2008-11-26

Som gammal Darin fan så lyssnade man ju lite extra när jag hörde den vackra versionen av Breathing your love på P3 härom morgonen. *andas* 
Darin och ett piano i ett lugnt tempo. Det var vackert. Vill ni också höra det vackra?
http://www.sr.se/p3/morgonpasset
Klicka vidare på live i studion, och där finns den.

I bland vill jag verkligen bo i en stad. Om man ser nåt fint i klädesväg som man bara vill ha, så får man det inte bara för att man bor där man bor. För när en annan väl kommer i väg till en stad, så är ju det plagget slut för längesen. Sånt gör mig irriterad.

Liiiite bättre i ryggen i dag. Men i detta fall så hjälper inte liiite....

Julbord med jobbet på Lördag. Det brukar ju bli en trevlig tillställning... Men jag hoppas jag lärt av mina misstag.

/Linda

2008-11-25

Okej, nu börjar min rygg att göra mig rädd. Vad ska jag göra? Sjukan hjälper inte. Ska jag ringa och böla så kanske, kanske de tar mig på allvar. Jag är 25, inte 85, som jag känner mig som nu. Tänk om det är nåt allvarligt? Det är nåt allvarligt.

/Linda


2008-11-23


Äntligen, äntligen.... som jag letat. Men nu har jag hittat min storlek och de var så vänliga så de skulle skicka dem till mig.
Å tack Love för hjälpen.

Är klar med alla julklappar också. Utan att ens ha handlat en enda en. Men jag  vet vad jag ska köpa till alla, så det är bara att ta sig till Sundsvall å börja shoppa. Känns otroligt skönt.

/Linda

2008-11-21

Ha, som om smärtstillande skulle hjälpa. Kiss my ass.
Mycket klagande här nu, men jag kan inte göra så mycket mer än att ligga å tycka synd om mig själv. Det suger att ha ont å inte kunna gå till jobbet. På måndag går jag till jobbet, vare sig det är bättre eller inte.

En dusch kanske piggar upp lite. Å gooood mat med Mattias.... 

I kväll tror jag att Robin B åker hem.

/Linda

2008-11-20

Svegs sjukhus. Häsocentral. Eller vad fan det nu är. Jag säger då bara det....jag åker aldrig mer dit.
Eftersom min rygg inte är bättre kände jag att det var dags att ringa sjukan.
Men jag hade lika gärna kunnat vara hemma. Det är inget fel på min rygg, säger de. Nähä, men varför i hela jävla helvete har jag så förbannat ont då? Jag kan ju knappt röra mig. Känns som de inte tror på en, som om man bara hittar på...
Åkte därifrån med smärtstillande. Thank you.
Stannade hemma från jobbet i dag med. Och i morgon. Jag gör ingen nytta där ändå, och vill verkligen INTE förvärra mitt tillstånd.

/Linda

2008-11-19

Varför händer allt skit mig? Jag är verkligen född med en stor jävla nitlott i röven.

Nu ska jag kolla på SATC filmen.

/Linda

2008-11-19

Nu är det kört. Nu är min rygg helt förstörd. Har varit bra i en månad nu, men i går, som blixt från en klar himmel... så kunde jag knappt gå, inte ta på mig skorna, å när jag väl tagit mig in i bilen så kunde jag knappt gasa. Så ont. Trodde att det skulle gå över, men det är lika i dag. Har luggit hela dagen, för då är det lite bättre. Jobbet kunde jag ju bara drömma om att gå till i dag.
Vad fan är det för fel?

/Linda

2008-11-18

Å vad jag längtar till man får ta fram julsakerna å pyssla. Helst skulle jag vilja göra det nu, men det är ju lite väl tidigt.
Men nästa fredag åker det fram, alltihopa.

/Linda

2008-11-16

Har alltså varit på Storhogna lördag till söndag. Min 25 årspresent från Sandra. Gled omkring i morgonrock hela dagen, badade, bubblade, bastade och fick massage. Sen avslutade vi dagen med detta.

Förrätt
Terrin på gravad öring med färskost och citrusdressing
Huvudrätt

Oxfilè från Hammerdal serverad som tournedos med Karl-Johansvampsås och maximpotatis
Efterrätt

Champagne och blåbärssorbet med havreknäcke

Det smakade utsökt. Allt var perfekt. Tack snälla Sandra.

/Linda


2008-11-11

Å här ligger jag efter att ja ramlat omkull ute i dag. Typiskt mig. Feber har jag också. Lite, men det känns. Å trött, trött, trött är jag också. Kissnödig också... men vetifan om jag ens orkar ta mig till toaletten.

/Linda


2008-11-09

 
Irish Coffee                       Marie & Janni
 
Trött                                    Linda
 
Dancing                            Kusinerna
 
Janni & Therese            Hanna

Måste även slänga in en bild på den godaste pizza jag någonsin ätit

Va vi kan, jag & min kille

/Linda

2008-11-09

Det var en härlig fest i går. Precis som det ska vara. Någon satt och sov vid bordet. Någon drack för mycket. Vi dansade å sjöng som bara den. Det var ta me fan en helt lyckad fest. Kom hem vid tre och vaknade tolv i dag. Fick en chock när jag kollade på klockan, det hör inte till vanligheterna att jag sover så länge.

Det blir perfekt med en SPA helg nästa helg.

Nu väntar One Tree Hill och Gossip Girl.

/Linda

2008-11-08

Snart blir det fest i riktig Haddals anda. Sånt gillas.

ta me fan

/Linda

2008-11-06

   
 
 
Sitter här och drömmer mig bort. Fast egentligen inte. Jag gillar ju vintern. Men jag vill vara brun, blond och bada.

På lördag blir det fest.

/Linda

2008-11-04

Halleluja....
Per fick välja den låt han tyckte bäst om av alla han skrivit.
Han valde Tycker om när du tar på mig.
Vi har precis lika smak, jag och Per.

I dag när jag var ute och gick i det vackra vädret så lyssnade jag på Christer i P3. Det handlade om dofter. Äckliga och goda dofter. Jag tänkte på vad som var min favorit doft.... När man startar en skoter, eller... SKOTER, det är min favoritdoft. Undrar om det är nån som ringer in om det tänkte jag. Nästan sista samtalet så ringer det en kille. När han säger Hej så får jag en känsla att hans favoritdoft är skoter. Varför? Jo, för när han sa hej så hörde jag att han kom från Norrland.
- Jaha, vilken är din favoritdoft? frågade Christer
När man startar en skoter, tänker jag.
- Jo, det är när man startar en skoter på sommaren, svarar killen från Norrland.
Och jag, jag bara log.

/Linda

2008-11-04

Det var ett tag sedan. Vad har jag hunnit med förutom att jobba jobba jobba? Inte mycket, mer än en resa till Sundsvall. Där blev jag två plagg och en lampa rikare.

Ett Yran möte har jag ju också hunnit med. Eller Yran möte är fel att säga... eller ändå inte. Jaja, det diskuterades i alla fall... ja, det kan jag inte säga än. Jag blev lite mer positiv än vad jag var innan i alla fall. Och funkar det så kommer det att bli super mysigt.

Nu vill jag faktiskt ha snö. Det är för fasen november.

SVT 1 21.00: Dom kallar oss artister.
I kväll med Kungen Per Håkan Gessle.
Måste ses.

/Linda

RSS 2.0