2008-08-30

Hemma från fotbollen. Vi vann med 6-1. Väldigt bra. Men lite småkyligt, så en riktigt varm dusch satt fint. Ser fram emot kvällen, det ska bli så skoj att få festa med de bästa.

Nu ska jag göra salladen och sen bestämma outfit.

Trevlig kväll

/Linda

2008-08-30

God lördagmorgon,

Äntligen har jag skaffat mig en dator. Nu slipper jag gå till mamma och pappa varje gång jag behöver kolla upp nåt...

Ännu en vecka har passerat.
I tisdags  var jag tvungen att stanna hemma från jobbet. Vaknade mitt i natten och hade svinont i magen och det fortsatte lika hela dagen.
I går höststädade jag. Putsade fönstren, bytte gardiner osv... Sen var det Härdals Yran möte hos herr ordförande. Sen skyndade jag mig till Sveg för att hämta Sandra som kom med flyget. Men det visade sig att jag inte hade behövt gasa på så, för planet var tjugo min försenat. Kunde inte landa för det var canadagäss på landningsbanan.
I dag... Fotboll kl tre. Middag och fest på maries salong. Nya innestället. Sedan blir det väl Folkan å dans. Trevligt trevligt. Kanske hinner ut i skogen och jaga fågel också... får se, får se.

Kanske ska försöka a´tt somna om några minuter.

/Linda

2008-08-252008-08-23

Då har man jobbat en vecka igen då. Och på jobbet är det lika som vanligt. Jag som svor att jag aldrig mer skulle klaga när det bara vara ordinarie personal som jobbade. Men, jag måste klaga. Jobbet kommer att bli min död. Jag stressar för mycket (även fast jag kanske inte behöver), men sån är jag.

För övrigt, en jävla skitdag....jag är på dåligt humör.

Mattias,


/Linda

2008-08-13

I fredags fick jag en present av Mattias, The Dirt, boken om Mötley Crüe. I morse lästa jag ut den. Jag visste vilka de var, men egentligen visste jag bara vem Tommy Lee var, och det bara för att han vart gift med Pamela Anderson. Boken var i alla fall braaa, tycker jag att ni ska läsa. Fast jag mådde lite illa när jag lästa om allt kokain å heroin å allt annat gift de hade i sig. Några skratt blev det också.I helgen, på fredag närmare bestämt, blir det räkafton med Therese. Räkor, ostpaj å lite vin. Grejer det. Och på lördag blir det nog någon slags räkwok med Mattias. Men innan den ljuva helgen kommer så ska jag klara av två dagar på jobbet, vilket jag absolut inte ser framemot eftersom det fortfarande verkar vara en väldans cirkus där.

/Linda

2008-08-10

I går ville Majsan att vi skulle drick lite vin hos henne. Och eftersom räkaftonen blev inställd i helgen (Tess är sjuk) så tyckte jag att det var en bra idé. Vi delade en pava och sen en smirnoff, så det blev en lugn tillställning. Men det är mysigt att sitta å snacka så över att glas vin =)
Min privat chaufför (Tess) kom och hämtade mig, Majsan följde med på en runda, Härdal by night hade inte så mycket att erbjuda, men jag berättade i alla fall en spökhistoria...

Nu börjar ångesten komma. På torsdag börjar jag jobba igen. Vill inte, vill inte, vill inte. Fyra och en halv vecka har redan gått. Usch.... njuta av de sista dagarna nu. I morgon följer jag med mamma till Mora i alla fall.

Undrar om man ska ta å röra på fläsket å gå brorundan....?

/Linda

2008-08-09


Har beställt lite kläder, här är ett smakprov. Hoppas den kommer snart.

Ge mig fotboll, NU. Har inget att göra...

/Linda

2008-08-08

Tror att ett under har skett.... jag ser blå blå blå himmel

2008-08-08

Kolla in datumet... 080808. I dag är väl Stockholmarna stolta kan jag tänka mig.

Vilket jädra väder vi har, kan det inte bli fint några dagar till så jag får bada här hemma också. Men chansen för det är väl ungefär lika som att jag skulle vinna högsta vinsten på lotto.

Ont i ryggen har jag fortfarande. Måste verkligen ta tag i det å fixa en magnetröntgen, nåt fel är det ju.

/Linda

2008-08-06

I måndags var det invigning på Maries Hårateljé. Hoppas och tror att det kommer att gå superbra för henne.
 

I går tänkte jag ta hem potten på 16000 på bilbingon, men inte ens i närheten. Och nästa vecka missar jag bingon. Lite surt, är liksom lite spännande =)

Å på lördag är det äntligen fotboll i Härdal igen.

/Linda

2008-08-04

Jag har så ont i ryggen så jag dör.

2008-08-02

Hej Hopp

Har nu kommit hem till ett regnigt Sverige igen. Typiskt att man åkte bort den enda veckan det var fint här hemma.
Det har vart över tettio grader varmt varje dag, Men, i havet fick vi bara bada i två dagar pga undervattensttömmar och stora vågor. Det var lite tråkigt, jag älskar att leka bland vågorna =)
Vi var verkligen utvilade efter den där veckan, inget party, uan bara sol och bad oxch tidiga kvällar. En bra vecka helt enkelt, även fast jag saknade Mattias som en tok.

         
    

Så tycker man att man är brun, ganska brun, så kommer man hem, så är Mattias...svart...


/Linda

 

RSS 2.0