2010-05-28

- Lite nere

Just nu känner jag mig lite nere. Känner mig så jäkla ful å fan vet allt. Börjar tappa hår...beror väl på amningen. Kläder, kläder ska vi inte ens prata om. Kan inte ha nå "fint" på mig eftersom Alva kräks så mycket... känner mig som en sunkmorsa. Sen så har lilltösen fått för sig att vakna på nätterna igen. Hon har ju sovit så bra så länge nu. Från tio halv elva till fem sex på mornarna. Men nu vaknar hon halv två två... Hon vill äta, och så länge hon bara vill det så får jag väl vara nöjd. När hon ätit så somnar hon om. Hon vill liksom inte upp å leka mitt i natten.
Sen så har vi det här med att jag MÅSTE helamma i sex månader enligt BVC. Det är det bästa för Alva. Och så klart så ska jag ju göra det som är bäst för henne. Men jag hade ju tänkt börja med smakportioner nu och så småning om börjat byta ut bröstet mot gröt osv...Men ICKE, det får inte ske säger dom. Jag tycker inte att det är jobbigt att amma, det är bara det att jag gärna skulle vilja ta en öl eller ett glas vin nu när sommaren smyger sig på. Ja, jag vet inte... Jag vet faktiskt ingenting just nu. Men det löser sig nog.

Trevlig helg.

/L

2010-05-24

- På bättringsvägen.

Alva har fått hostmedicin och salva till utslagen på magen. Nu är hon mycket bättre i båda två.
Även jag är bättre. Bara täppt i näsan.

I helgen har vi varit i Finneby och bara tagit det lugnt. Ska bli skönt att vara där i sommar när det är riktig sommar. Fint där serru.

Veckan som kommer har vi ingen planerat. Födelsedagskalas för moi på söndag. Två flugor i en smäll. Firar ju även mors dag för första gången.

Ha´de fint.

/L

2010-05-18

- V å r e n  ä r  u n d e r b a r . . .

...men jag blir ALLTID så himla förkyld då. Antar att jag har en liten släng av pollen. Det värsta är att man blir så orkeslös. Och nu börjar Alva hosta också... hoppas det inte blir värre. Jag får passa på att vila när hon sover. Och i morse låg vi faktiskt i sängen och vilade till kvart över elva! Hon sov, så tillslut fick jag lov å väcka henne.

/L


2010-05-10

- L i l l a  g u m m a n .

/L

2010-05-09

- P y s s e l .

I morse kom mamma och putsade mina fönster. Tack så mycket. Sen blev det en promenad och sen började på projekt kratta gräsmattan. Krattade halva sen gav jag upp. Tar resten en annan dag.

I går sov Alva från halv elva till fem på morgonen. Sen somnar hon alltid om till nio halv tio. I dag sov hon till kvart över sex och sedan vidare till framåt halv tio. Jag klagar inte. Sex sju timmar i sträck är inte helt fel. Känner mig aldrig trött faktiskt.

Nu ska vi ta å beställa lite inbjudningar till dopet.

/L


2010-05-03

- S V E G ( A R E ) .

Den 1 augusti flyttar vi till Sveg. Jag som aldrig i hela mitt liv skulle flytta till Sveg. Men nu blir det så ändå.
Mest för att Mattias är trött på att pendla, vilket jag förstår. Men också för att vi måste ha en större lägenhet. Och sen vet jag inte riktigt hur det kommer att bli med mitt jobb heller. Jag lär ju få mest jobb i Sveg. Och då är det verkligen dumt att bo kvar här. Båda kan ju inte pendla. Det är ju inte med nån större entusiasm jag gör det här. Utan jag gör det för det kommer att bli bäst så för oss. Och innerst inne så vet jag att det kommer att bli bra. Alva kommer dessutom att få mer kompisar där. Men åh vad jag kommer att sakna mitt kära Härdal även fast det bara kommer att vara tjugo minuter bort. Nog om det.

I morse åkte jag och Alva och hälsade på en tant som jag var till när jag jobbade. Jag lovade henne att komma dit och visa mitt barn när det hade fötts. Och nu var det på tiden. Hon vart så glad. Kul att göra gamla människor glada och kul att höra att hon sakna mig.

Nu har jag städat igen. Behövdes. Jag saknar verkligen att kunna städa när jag vill och ha det så mer än ett par timmar. Men har man en bebis så finns inte riktigt den tiden. Men den tiden kommer så småningom tillbaka den med. För jeesus va fort det går. Alva blev tre månader i går. Och jag kommer inte i håg hur liten hon egentligen var när hon föddes. Det är ju hemskt...

Vi har börjat att planera dopet också. Tyvärr så kommer inte alla som jag vill kunna vara med. Men så är det väl, alltid är det nån det inte passar. Tråkigt men sant.

/L

2010-05-02

- Y e a h .

Klicka för att visa Megabild! Superfina boots, Scorett stl 37 (Mode, trend, ankelboots)

Det bidde inte skorna i ett inlägg innan. Men dock dessa, på pricken samma nästan. Bara det att dessa kostade en tredjedel mindre. Ett kap. Very happy.

/L

2010-05-01

- C O L L A G E ./L


RSS 2.0