Here we come

När mitt hopp var ute, så kommer en räddande ängel och vill följa och kolla på Per. Denna ängel heter Lina och hon är världens bästa granne och världens bästa Lina helt enkelt. Chaufför har vi också, allt gick som en dans när det väl blev klart.
Ska ju upp och jobba dagen efter, men det är smällar man får ta. Har en liten känsla av att det inte kommer att bli så mycket sömn ändå den där veckan.

Första dagen på semestern i dag. Regnväder och kallt. Bra början..... jag vill ha värme, sol och bad. Nu. Nu vill jag ha det.

Magen har ont än.


7 timmar kvar

Jobbar sju timmar i morgon, sedan har jag semester i 17 härliga dagar. Semestern kommer lägligt, men hade gärna jobbat två veckor till och sedan haft semester när alla andra har det. Men men, så är det och det är bara att acceptera.

Marie har fått en liten flicka. Välkommen, Ella?

image51
Per går varm hela dagarna. Nu har jag just insett att jag inte kommer att få se honom live i sommar. Damn it!
Varför är ingen lika entusiastisk som mig gällande det?

Jag har ont i magen.

Midsommar 2007

Midsommarafton var inte världens roligaste kväll iaf. Kallt och dåligt väder förstör så mycket. Va hemma först, sedan åkte vi till Orrmo, där låg var och varannan däckad och en del var helt störd i huvudet.... Jag la mig i en säng och pratade med Mattias, sen åkte vi hem. Såg en älg och upptäckte ett hotell. Mycket får man se på nattliga färder.
Midsommardagen, det var en mycket bättre dag. Fast man är ju alltid seg och trött och har ingen som helst lust att börja festa igen. Men efter några klunkar så är man faktiskt på G igen. Gick till Pi på förfest, där är det alltid bra. Och är man inte så blir man, vare sig man vill eller inte, full. Pi hon bjuder på allt möjligt hon. Hon är rolig.
Nästa hållplats, Wärran. Hade liksom bestämt mig för att inte lägga pengar på alkoholhaltiga drycker, men där beställdes det minsann shots. Ojoj, i bland tänker man inte klart. Det var mycket folk och bra drag där faktiskt.
Efterfest hos PB, var på väg hem till sängen men Janni drog med mig dit. Där kändes det som det spårade ur lite, fast skrattade så jag vek mig dubbel, det gjorde jag. Sandra med ett älghuvud på huvve och Jäderberg med ett luftgevär.... Bara i Lillhärdal, bara i Lillhärdal.

Helgen börjar ta ut sin rätt, nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre.
Sov gott!!

                                         

Tjohoo

I går kom han, den händige mannen.
image32

Har avslutat min penicillinkur, men vetifasiken om det är så mycket bättre. Hostan och febern är borta, tröttheten och nästäppan är kvar och det är jobbigt som f-n.

Handlade loss till midsommar i går, nu har jag dragit mitt strå till stacken, plus att jag lånar ut min lägenhet och uteplats i några timmar. När jag kommer hem förväntar jag mig mat på bordet och en öl i handen. Oki?

Årets match på torsdag 19.00 på Solberga. LIF - SIK. Be there....

In med blommorna för guds skull

Min kära mormor har vart på besök. Klampar in med stövlar och jag hör att hon håller på med nåt. Jo, hon bär in mina blommor. I fall det blir kallt i natt. Sedan ser jag att hon har siktet inställt på blommorna på altanen också. Då var det dags för mig att rycka in. Och då blev hon naturligtvis sur. Jag vet att hon säkert bara vill väl, men i bland vill hon för väl. Så för guds skull, in med alla blommor i natt så de inte fryser ihjäl!!!

Om några dagar landar en händig man i min brevlåda!!

Varför måste man ha en rubrik?

Har något någonsin varit rätt i dina ögon? Tror inte det. Okej, visst kan man tycka olika, men man kan hålla det inom sig.
Det är bara att inse....

Lillhärdal är nu en invånare rikare. Och snart ännu en. Det är snart överbefolkat här. Det trodde man inte för ett tag sen.

Dans till Whalströms hela yrannatten lång. Kan det bli bättre?

Lider med Tess och alla andra som är ute och sliter med plant. Åh, det är inte sant vad jag tycker synd om alla. Tur med vädret har de i alla fall.

Städat hela lägenheten i dag. Det var behövligt. En sak till som är behövligt är att någon kommer och klipper min gräsmatta. Det börjar likna en äng. Kom snart, helst i går.


Let me tell you

Let me tell you that I like you and I think about you all the time

Paolo Nutini

En händig man...

.. ska ut på turné. Och som det ser ut nu som kommer jag inte att få se honom live. Han spelar på så dumma ställen och på helt fel dagar. Får väl nöja mig med skivan.
                                                                        
Har fått penicillin mot min förkylning. Men jag blir inte bättre. Febern har försvunnit, men hostan blir bara värre och värre, även fast jag fick host medicin också. Har nog hostat sönder hela mig snart, känns som nåt är trasigt. Fast, starka magmuskler får jag iaf.
Är ledig tre dagar, och det behövs om jag någonsin ska bli frisk. Fast alla säger att den här sjukan sitter i hur länge som helst, och jag börjar tro dem.



*Fjärilar*

Yes box

I´m not wiser than the fool i was before

Veckan som gått

En kort sammanfattning av den senaste veckan:
Världens förkylning. Penicilin. Tågförseningar. Tess Student. Lite fest. Och äntligen en BJÖRN!!!
Och här kommer lite bilder från gårdagen:


Packad & Klar

Så här blev det i går, käkade, sedan åkte vi till Marcus och tittade på matchen. En av de bättre matcher man sett, till allt urartade. Men men, Segern är vår! Segern är vår!

I dag har vi solat, riktigt varmt. Nästan för varmt, Jag förstår inte hur jag ska stå ut i Thailand. Jag är ingen solmänniska. 
Och nu har jag packat i en timme snart, lite svårt att få plats med allt hem, men det gick. Ska snart bege mig till Arlanda och sitta där och vänta en timme eller så. Drygt. Det tar faktiskt inte så mycket kortare tid att flyga som man kan tro. Resan dit tar unegfär en timme härifrån. Sen ska man helst vara där en timme innan avgång, helst lite mer också, och sedan tar det ungefär en och en halv timme att flyga hem också. Se där, fyra timmars restid. Nästan så man ska ta bilen nästa gång.... det är nästan billigare också.


Still STHLM

Har gjort klart den här stan nu, har hittat det jag letade efter och lite till. Har gått så jag fått ett blödande skavsår. Tänkte gå på grönan med Ida i kväll, men även hon ville se matchen i stället. Man kan inte missa matchen, det funkar liksom inte. Vi ska äta sen ska vi leta reda på nåt ställe där man kan se matchen.
Heja Sverige.


Stockholm

Sitter i Sandras säng och funderar på om jag ska gå och duscha, Jag ska det. Men frågan är om det ska ske nu eller sen. Är lite slö. Har spelat QuadraPop. Slog ett sanslöst rekord. Det tog aldrig slut. Över 400000 points.
Har ingen brådska ut på stan, ska möta Sandra kl fyra då hon slutar, Och jag känner mig själv rätt väl, så jag vet att jag kommer att ha gjort den här stan långt innan fyra om jag ger mig ut nu.
Trodde att vädret skulle vara bättre här, men det är lika dåligt.... kallt och blåsigt, Jag som bara tog med mig sommarkläder. Får ta en titt i Sandras closet.
Är lite bekymrad över att jag kommer att missa Danmark - Sverige imorgon. För det första så har Sandra inte kanal nio. Vem har det? Tydligen 70% av Sveriges befolkning om man ska tro Nians presschef. Och för det andra så tänkte vi gå på Grönan i morgon. Ah, resultatet får man alltid reda på... Men, det grämer mig lite ändå.

Nu ska jag ta fram en älgstek ur frysen, så vi har nåt att äta i kväll.
Och så ska jag nog ta mig in i duschen......

RSS 2.0