2010-07-23

- Härdalsyran

Här sitter jag, ensam hemma. Alla andra är ute på festligheter. Vädret är fint, dock lite kallt, det grillas, det spelas musik... stämningen är på topp.
Det här skulle bli helgen då jag skulle ut på fest efter mer än ett års uppehåll. Men, ja så blev inte fallet. Min lilla tjej vill äta mammas tutte. Å nej, att pumpa å ge flaska funkar inte. Ni må tro att det har övats. Men lillan stenvägrar. Ja, nu tänker jag erkänna att jag är bitter. Folk får tycka vad de vill om det, för bitter är jag. Tänk er själva... Men, det är bara att lyda den viktigaste människan i mitt livs önskan :)
Men i morgon ska jag iaf ut å kika. Roligt att träffa folk.

I dag har vi firat mamma somn fyller 50 hela dagen lång.

Näe... man kanske ska göra Alva sällskap i sängkammaren.

/L

2010-07-18

- Bättre sent än aldrig
/L

2010-07-05

- Update

Ska väl pröva mig på en liten update här.
Börjar väl med att Alva döptes i lördags. På årets varmaste dag. Hon skötte sig utmärkt hela dagen. Hon käkade prällens kors, hon underhöll med lite "prutt" ljud... Hon bjöd på lite underhållning helt enkelt. Fina presenter fick hon.

Jag har börjat att packa lite smått. Det man hinner och kan när Alva är vaken vill säga. För sova på dagen, det tycks hon ha slutat med. Hon sover när man går med henne, men när man ställer henne ute å ska passa på att fixa lite då vaknar hon. Okej, det är bra att hon sover på nätterna. Men det vore faktiskt skönt om hon sov åtminstonde en timme själv på dagen också.

På onsdag är det dags för läkar koll å sprutor igen. Herremingu, tyckte det inte var allt för längesedan hon fick sina tremånaders sprutor. Tiden bara springer i väg.

Det va väl det. Slänger in lite bilder en annan gång, för nu var det inte roligt att leka själv mer.

/L

RSS 2.0