2009-07-31

Om jag fick så skulle jag kunna sova en hel dag. Jag är så trött, så trött. Att jag sen ska jobba hela helgen gör inte saken bättre. Kanske beror det på att jag är lite förkyld. Eller så beror det på att jag aldrig hinner vila upp mig ordentligt. Eller så kanske det beror på helt andra saker....

Åh vad sugen på en kall Cola i burk jag blev nu.

Så blev jag så less så jag skulle kunna börja gråta känner jag.
Jag är nöjd och glad över de vänner jag har. Ingen är bättre än dem.

/L

2009-07-27

Först nu börjar jag bli normal igen efter Yran och allt ståhej med den. Jag och Linda var ansvariga på lördagkväll. Med hjälp av Lina. Å Dan. Fast jag blev lite ansvarig på fredag också. Skulle dit och kolla läget, men läget var verkligen inte under kontroll. Så där hamnade jag. På lördag fixade vi allt som stod på Markus och Star Pilots kravlistor och gjorde fint i logerna. Vi fick beröm om piloterna. Det är ju kul att höra att de uppskattar det man gör. Blablabla.... Yran blev ju en succé i år. Har bara fått höra positivt om det nya området och alla verkar tycka att det var kanoners. Det är extra roligt att höra när man lägger ner så otroligt mycket tid på det. För jag tror ingen vet hur mycket vi sliter med allt sista veckan. Så att allt ska funka. Det är så mycket mer som ska ordnas än vad man som besökare tror eller inte tänker på.
Så nu skulle jag vilja ha en veckas semester. Eller i alla fall två dagars ledigt så man fick återhämta sig ordentligt. Men det kommer det med, så småningom.

/L

2009-07-15

Jag har inte tid med detta.

/L

2009-07-10

Mitt i allt det jobbiga arbete man måste lägga ner, så tycker jag att det är förbannat roligt också.

/L

2009-07-10

Detta är sista året jag är med i yrangruppen. Jag orkar bara inte. Även fast det bara är en till två veckor per år det är hektiskt, men då är det hektiskt också. Fast jag vill ju vara med. Jag vill att Härdal ska fortsätta att ha sin Yra. Och om inga är med, så kommer det inte att bli nån yra. Äh jag vet inte vad jag snackar om, det är bara lite mycket nu. Å så är jag lite sur å lite trött.... Äh va fan, det kommer att bli great. Det är bara att ta det som det kommer, så kommer det att bli bra.
Tur att jag och Linda är med, för att sätta lite kvinnlig fägring på det hela. För karlarna, de tänker inte det minsta på det estetiska, det är bara kablar å eluttag hit och dit. Det måste ju vara fint också. Såklart. Och så kanske Ida toppar med lite rosa ballonger :) Det blir tipptopp det.
En vecka kvar, sen smäller det. Och sen är det över, då finns massor av tid över till annat.

/L

2009-07-09

Kom hem i går från Finneby. Hade valat stanna veckan ut, men kände att jag kanske måste bidra till yran jag med. Så i dag har jag och Linda målat en skylt. I morgon åker loggan och det andra på.
På måndag börjar jag jobba igen. Fem veckor heltid. Med vikarier. Tur att det finns några bra vikarier, annars hade jag ta me fan avlidit.
Inge bykamp å ingen bykampsfest blir det i år heller. Bykampen var skit det samma, men bara för att en människa ska spela bingpo 19.00 på tisdag kan hon inte byta med mig och jobba till tre. Då skiter jag i att ens gå ut å kika, jag åker raka vägen hem å inväntar prison i stället. Så får det bli.

/L

2009-07-05

Nix, jag har inte försvunnit ifrån jorden. Jag har bara semester och vädret har ju inte direkt varit datorvänligt.

Har varit i Stockholm. Det var fint det, förutom att vi gick å gick å gick å gick.... Vi gick så mycket att jag fick ont i hela kroppen. Varmt var det å, så speciellt shoppingsugen var man inte. Det var skönt att komma hem igen om man säger så.

Om två veckor är Yran över. Men innan dess är det väääldigt mycket som ska ordnas. Jag känner paniken komma krypande. Det är allt småplock som tar tid. Åh... jag avgår.

Var till Sveg i går, det var inte mycket att hänga i julgranen. Glad att jag var chaufför och slapp betala inträdet själv. Då hade jag bara ångrat mig.

I morgon åker jag och Mattias på en minisemester. Till Finneby.

/L

RSS 2.0