2010-04-29

- S J U K .

Jaha, då var det dags för mig då. Ont i halsen, snoret bara rinner, feber... Inte så kul när man inte kan vila bort det. Har ju en liten Alva som behöver sin mor. Hoppas för allt i världen att hon slipper bli förkyld.

Alva skrattar nu förresten. Man smälter ju för tusan....

/L

2010-04-21

- L i t e  b i l d e r .

   

/L


2010-04-21

- V ä r l d e n s  f i n a s t e  l e e n d e .

Babymassagen igår gick bra, även fast Alva var mer intresserad av alla andra bebisar.
Det är så roligt att se henne utvecklas mer och mer för varje dag. Hon ler och "pratar" så vackert. Ett riktigt skratt kom häromdagen också. Hon är glad för det mesta, hon sover bra på nätterna, även fast hon börjat vakna runt två halv tre nu. Förut sov hon till fyra fem, men antar att hon är där hon ska äta mer nu.... Det blir snart som vanligt igen sa Eva i går när jag frågade.

I kväll tror jag banne mig att jag ska slänga mig i solariet. Det får man väl va?

/L

2010-04-19

- T H E  W E E K E N D .

I lördags styrde vi kosan mot Sundsvall. För första gången ever så köpte jag inte en endaste sak till mig själv. Bara till Alva. I går skulle Mattias fixa lite med sin cross så då följde jag och Alva med och tog en promenad med Millan. Dollar fick sig ett besök, behövde köpa handdukar. De går ju åt som smör i solsken här hemma.

Jag trodde att det skulle vara varmt i dag, men attan va det blåste kallt.

I morgon blir det Sveg igen. Då står babymassage på schemat.

/L


2010-04-16

- S T Ä D N I N G .

I dag tyckte jag att det var dags för en riktig storstädning. Har liksom inte funnits så mycket tid till det nu. Bara lite fuskstädning då och då. Mamma fick gå en promenad med Alva medan. Hoppas bara att det kan hålla sig så här ett tag nu iaf. Men det är inte det lättaste. Grejjer överallt i en snart för liten lägenhet.

Trevlig helg

/L

2010-04-15

- Karin ALVA Christine Widmark

Har varit ute på en kort prommis i regnvädret. Var tvungen att posta ett brev, så Alva får sitt namn registrerat någongång. Hennes fullständiga namn är Karin Alva Christine Widmark.
Karin efter mamma, mormor och gammelmormor, Christine efter farmor och Alva...bara för att hon är en liten Alva.

På lördag tänkte vi prova på en liten utflykt till Sundsvall.

Nu ska jag försöka vila lite, är trött i dag. Kan bero på vädret. Fast först ska jag gråta en skvätt till Extreme home makeover. Det slår aldrig fel.


Så här gör Alva när hon ser sig själv i spegeln :)


Go å gla


/ L


2010-04-14

- R ä t t n i n g .

Om någon läst LT i dag så har Mattias alltså inte skaffat barn med en Linda Nilsson också. Det är nog bara Degselius som får för lite sömn om nätterna....

I dag har vi varit på föräldragrupp och vägning i Sveg. Det gick bra. Lite gnäll blev det, men det var vi ju inte ensamma om. 4880 gram väger lilltösen nu. Snart stadiga fem kilo. Inget fel på mammas mat inte.

/L


2010-04-12

- S u n n y  d a y s .

Här blir det inte många rader skrivna inte. Förstår inte de som har bebisar som hinnern uppdatera flera gånger/dag.

Well, Påsken gick fint där uppe i Rönnebo. En och en halv fin dag fick vi. Och Alva liked it. Nu ska jag köpa en egen stuga och sätta upp där. Det är helt enkelt för trångt att bo som vi gjorde nu. Det blir ett sommarprojekt har jag tänkt mig...

Nu är det ju helt sjukt fint väder ute. Tur att Alva sover tre fyra timmar mitt på dagen så hennes bleka mamma får lite färg på sig.

På onsdag börjar föräldragruppen i Sveg också. Hade tänkt gå första gången iaf, vi får se hur det går med lilla fröken, men det ska nog gå bra. Hoppas bara inte att hon skrämmer de andra barnen om hon lägger av nån kaskadspya... för det är hon minsann bra på att göra.

Nu börjar hon att vakna, dags för mat.

/L


2010-04-01

- F I N T  B E S Ö K .

Alva fick fint besök i dag. Hon tyckte att dem var roliga.


/L

2010-04-01

- A P R I L   A P R I L .

Dagens väder är ju ett STORT skämt. Spöregn. Men, i morgon åker vi upp till Rönnebo. Oavsett vilket väder det är. Tänk om det kunde få va fint nån påsk...

Blir nog en innedag i dag. Ingen som helst lust att gå ut i detta vädret. Alva har badat på morgonen, sedan fick vi besök av Macke och Helena. Nu väntar vi på Sandra och Ida... kul med sällskap.

Glad Påsk

/L


RSS 2.0