2008-07-22

Här sitter man nu, efter en helt galen fullspäckad vecka. Jag och Linda var ju ansvariga på fredagkväll, det gick jättebra men det var faktiskt första gången jag ville att kvällen skulle ta slut. Ville bara städa upp och hem och sova någon timme. Det gick fort att städa och var i säng före fyra.
Lördagen var jag mest trött, men efter några glad vin glömde man bort det. En lyckad och perfekt kväll.

Nu har jag packat klart det mesta tror jag. I morgon går färden till Mora och på torsdag vidare till Grekland. Gu så skönt att bara slappa på stranden med gassande sol och en bra bok. Det förtjänar jag verkligen nu.

Ha´de fint här hemma

/Linda

2008-07-16

Yranveckan är i full gång. Jag är dödstrött. När jag vaknade i går ville jag bara att veckan skulle vara över.
Var skoj på värran, mycket folk och efterfest till fyra. Att jag blivit en sån nattuggla....

Området börjar ta form. Lokalerna fixade vi klart i går. Bara finslipet kvar....
Jag ber om uppehåll till helgen. Vad som helst bara det inte regnar.

   

 

Ses till helgen gott folk

/Linda

2008-07-11

Jag vill ha semester nu. Men i stället ska jag jobba hela helgen. Vilket pucko man är som tog på sig tre dagar extra. Gjort är gjort och det är bara att jobba på. Men har en känsla av att helgen kommer att gå vääääldigt sakta...

Om en vecka är det Härdalsyran... och jag tror jag går in i väggen snart. Jobbar hela dagarna å sen ska man tänka på yran. I bland blir det liiite för mycket. Men jag ska inte klaga. Det går bra. För det mesta. Känns som vi inte kan göra så mycket just nu, städade i allafall logen i går och dona lite.

Ut och pressa när solen behagar att visa sig.

/Linda

2008-07-07

Som sagt, en vecka till Härdalsveckan. Lite mindra än två till självaste yran. Och nu tror jag att jag känner paniken komma. Det ringer fortfarande folk och säger att de inte kan jobba. Listorna har varit ute länge nu, varför inte ringa på en gång? Har snart inga mer fiolk att fråga. Men, det har alltid ordnat sig förut, så det ordnar sig med all säkerhet i år igen.

I går tittade jag på Wimbeldon finalen mellan Nadal och Federer i nästan fem timmar. Jag är nästan ohälsosamt intresserad av sport. Men det var en djävulsk bra och spännande match med rätt segrare.

Kan sommaren komma på riktigt? Helst i går.

/Linda

2008-07-06

En helg helt i festens tecken har passerat. Var en rolig helg och skrattade som aldrig förr tror jag... roligt roligt.
Nu är det en vecka och 25 minuter till jag får semester. Alltså en vecka till Härdalsveckan... jeeses va fort det går. Känns som sommaren tar slut innan den ens har börjat.

Nu beställer jag en pizza.

Hej

/Linda

RSS 2.0