Regnet....

Regnet bara oser ner har. Inte en endaste gang har solen tittat fram i dag. Sa himla trakigt. I tva dagar har vi haft hyfsat fint, men aldrig en molnfri dag. Sa att vi kommer att bli bruna kan vi ju dromma om.... Trakigt men sant.

Hello hello1. Vattenfallet
2. Krokodil show
3. Jag & Tess vid Grandfather
4. Lat pa stranden
5. Jag & Tess ute pa
6. Elefant ridning. Jag & Sandra

I kvall va vi pa nan show med na liveband. De spelade November rain.... Gissa vem jag tankte pa da : )

Puss & Godnatt

Solen har kommit till Lamai beach

I dag  har solen antligen kommit fram och vi har antligen fatt lite farg pa vara bleka kroppar. Under regndagarna har vi varit pa elephant trekking. Det innebar att rida pa elefanter, sa ingick elefant show, krokodil och ap show samt en liten vandring i regnskogen till ett vattenfall. Sa vi ligger inte bara pa latsidan.

Nu ska vi ut och ata mat. Hoppas ni har det bra hemma i snoiga Sverige.

Krya pa dig, Mami.

// Linda & Sandra

Hello SwedenAndra dagen har snart gatt, och inget kanon vader direkt. I dag har det regnat hela dagen. Jattetrakigt. Men annars har vi inte sa mycket att klaga pa. Fint hotell och fina strander. Men jag vill bli bruuuuun.....

----

I lördags var jag till Östersund och kollade på skidskytte VM. Så här i efterhand ångrar jag att jag inte var där mer än en dag. Helt otroligt vilken stämning det var.... Var jag inte redan frälst, så blev jag det absolut då.
Sen är det ju en annan femma att Mattias Nilsson sköt bort Sverige från alla medaljchanser, men stämningen var liksom på topp ändå, även fast det blev ganska tyst där på läktaren ett tag.
Jaja, jag tycker att de gör det bra ändå. Tänk att komma in på en fullsatt stadion, 20 000  skriker ditt namn, så ska du ställa dig där och avlossa fem skott.... det kan fan inte vara bland det lättaste.

Har nog packat klart allt nu. Nu är det bara två dagar kvar.... jihoo....

Ska försöka lägga in lite bilder i Thailand....så ni blir avundsjuka =)

Btw, så ska jag aldrig mer vara full.

En vecka....

Om en vecka sitter jag och Tess på skruttplanet mellan Sveg och Stockholm. Sen ska vi bara klara av en dag i Sthlm, sen bär det av mot varmare breddgrader.
Aldrig någonsin har nåt kommit så lägligt, för jag spyr på på mitt jobb snart. Jag orkar inte med det, jag vill ha ett annat jobb.  Men det är inte så lätt att skaffa ett nytt jobb häromkring inte....

Besöket hos naprapaten gjorde ingenting bättre. Har lika ont än, hon sa att jag hade en bra och stark rygg och hon hittade absolut inget fel... konstigt att jag har så ont då...

Nu skulle Damernas distans tävling ha börjat, men det vart inställt. Pga blåsten.... Vad tror man när man lägger VM i Östersund, som är världens blåsigaste stad....

Tjing

Rubrik saknas

I morgon ska jag till naprapaten med min rygg.
Hoppas att det hjälper.

Jag ska bara jobba nio dagar till innan jag har semester i nästan tre veckor.

Nu ska jag hem och cykla. Minst en mil.

Rönnebo

I helgen har jag vart i Rönnebo. Snöstorm och dåligt väder var det, men det bryr jag mig inte så mycket om faktiskt. Jag tycker det är lika mysigt att ligga inne och elda och bara slappa.
Men åkte en del skoter ändå, och när det var dags att åka hem så starta inte min skoter. Helt död. Så, det var bara att lämna kvar den uppe på fjället det.
Morfar och Mats har hämtat den i dag och kört den till Idre. Så ringer Mats och säger att den har skurit och att de måste plocka i sär hela skotern för att se vad de ska göra. Jag får världens panik och jag ser alla mina pengar flyga i väg. Tror Mats hör det, för då säger han att han skojar. Jättekul skämt.... Min skoter är lagad, det var bara nån liten sak som hade fastnat så allt hade låst sig. Tack gode gud för det.

På fredag ska jag hämta Sandra i Mora. Och för en gångs skull kommer hon i lagom tid. Inte sena kvällen, utan på eftermiddagen, kanske hinner shoppa lite i Mora då...

Va på fikaträff å Yranmöte hos Dan i går. Nu är det bara att hoppas att vi får de artiser vi vill ha, för då tror jag att det kommer att bli en riktigt bra Härdals Yra i år.
Boka in v. 29 redan nu.

Saknar min älskling hela tiden....

RSS 2.0