Sjuk igen

Så har man åter blivit sjuk. Kom hem från skolan i går och slog mig ned i soffan för att kolla på friidrott, huxflux så fick jag jätteont i halsen, sen feber, dock inte så hög men ändå. Natten var en pina, trodde jag skulle få en hjärtattack eller så, men det gick över. Idag har jag legat mest hela dagen, nästan 39 i temp och ont i ryggen... Jag hoppas innerligt att jag blir pigg till lördag, då jag, Tess & Lina ska ha vår middag och fest.

Therese åker snart i från mig... 3 månader ska hon vara borta. Hoppas de går lika fort som sommaren har gjort.

Måste hem och lägga mig....

Längtar

Med en taskig sommar bakom sig, kan man inte annat än att lääängta....

Ser inte allt för dumt ut va?

Fotboll väntar. Hett derby mellan serieledarna och hittills obesegrade Lillhärdals IF och serietvåan Hede. Kan bli riktigt underhållande...

Gessle is the man

Har jobbat hela helgen. Helgen gick fort och det är ju bra. Och nu är jag ledig två dagar. Eller snart bara en. Den här dagen har ju snart regnat bort. Vad är det för fel? Varenda dag jag är ledig så vaknar jag till ösregn. Då vill jag bara dra täcket över huvudet och stanna i sängen hela dagen.
Så vad gör man när inte solen vill komma? Då får man helt enkelt komma till solen. Närmare bestämt till solariet. Sprillans nya rör och allt, men inte märks det. Man kan inte ens lita på att ett solarium.

Skyndade mig i ilfart från jobbet i går. Gessles konsert från Sjöhistoriska visades på kanalnr 777 på Telia bredband digital tv? Jag körde som jag snott bilen och sprang sedan allt vad jag kunde inte till mosters soffa. Där satt redan ett annat Gessle fan och tittade på konserten som redan hade börjat. Vilket drag det var där, mycket bättre än i Leksand, jag tror att jag alltid väljer att gå på de konserter där det är minst drag. Per gav allt, men det var väl för att det var sista konserten för i sommar. "Vi ses snart igen", avslutade han. Och det tar jag som ett löfte. Och jag lovar också att vi ses igen =)
Jag är helt såld på den mannen.

Oj, nu har sommaren visst kommit.... ut och få alla sol man kan få.

Tjing

This is my week

 Detta är vad jag sysslar med på jobbet. SOLAR. (iaf när det finns en minut över)
 Detta är vad jag sysslar med på kvällarna.
 Detta är vad jag grillar. Kôlbôll. Har på två försök inte lyckats få till en fin bulle, men goa är dom.
 Detta är vad jag har läst under några veckor nu. Plus några böcker till. Har verkligen hamnat i en läsperiod nu. Läste ut Magdalena Graafs bok på förmiddagen idag, sen var jag helt tom i huvudet.

Japp, där är mitt liv mellan timmarna på jobbet. Fem dagar framåt nu kommer jag inte att ha tid med annat än att just jobba. Blir trött av bara tanken.

RSS 2.0