tjugoåttonde i tredje tvåtusenåtta

I onsdags skjutsade jag ju mamma till Östersund. Och jag hälsade även på en gammal kompis från Härdal. Karin Görsa. Hon blev verkligen chockad när jag stod där =) Det var jätte jätte kul att träffa henne igen och jättekul att få se hennes lille bebis som är en månad.

I dag jobbar jag delad tur, så jag tänkte passa på att åka lite skoter på timmarna, men det är ju stygg väder så det sket sig ju.

Lite bilder från Påsk.
   

Trevlig helg

Påsken 2008

Då var påsken över för detta året. Påsken som inte riktigt kändes som en riktig påsk. Kallt, kallt, kallt... -25 på nätterna. Fick en hyfsad dag iaf, men ingen riktig värme. 31 pers passerade Rönnebo på Påskdagen, Sandra skrev upp varenda en =)
Alltid lika vemodigt att åka hem därifrån, men i dag snöade det för fullt så då var det inte lika jobbigt som att lämna när det är strålande sol. Jobbar två helger nu så jag vet inte om jag kommer upp nåt mer för i år. Men det hoppas jag.

Trodde jag hade sladden till kameran här, men den måste ligga hemma, så bilder kommer någon annan dag.

I morgon ska jag skjutsa mamma till Östersund. Hoppas att hon får ta bort gipset.

Glad Påsk

I morgon kväll åker jag upp till Rönnebo för att fira påsk. Allt är inhandlat och klart. Men packar, det gör jag nog i morgon, annars är det nåt som blir glömt. Bäst att packa just innan man åker... tycker jag iaf.

I dag skiner solen från bli himmel. Ja i bland är den blå. Jag hoppas så innerligt att vi får iaf en fin dag i Påsk.

GLAD PÅSK

Bilder från Thailand


Hemma

Ja,  nu är vi hemma i Sverige igen. Resan hem tog exakt 24 timmar. Inte det roligaste man vart med om men men... ska man hem är det väl bara att stå ut.

Det regnade varje dag, inte hela dagarna, men det kom alltid en skur.  Vi blev bruna till slut, men nu börjar jag tappa allt skinn... ser faktiskt för jävlig ut. Har man en gång lyckats bli brun så försvinner det på en gång man sätter sig på planet hem...
Det är skönt att vara hemma igen, men jag skulle gärna ha stannat ett tag till.

Denna datorn är så himla seg så jag orkar inte lägga upp några bilder nu. Kommer sen.RSS 2.0