2009-05-21

Regnet öser ner, men just nu gör det inte så mycket, för på söndag åker vi och då väntar detta;/L


2009-05-21

I år kommer Marcus Fagerwall och Star Pilots att uppträda under lördagskvällen på Härdalsyran. Och Larz Kristerz står för dansen. Och showen skulle jag vilja tillägga.
Den nya platsen för yran är skolgården. Innan ni säger bu och bä, kolla hur det blir detta året först, sedan får ni bua och bäa hur mycket ni vill.

Markus Fagervall  /L


2009-05-18

Åh, om en vecka är vi Grekland. Gu så skönt. Tänkte börja packa i dag, och nu har jag packat klart. Det gick snabbt. Har lärt mig hur man ska packa nu.

I lördags var jag med om en nära döden upplevelse. Och det var mitt eget fel. Fy fan va rädd ja blev. Och så oerhört klantigt av mig. Usch.

/L

2009-05-14

Det känns som jag har rökt flera hundra cigg i dag. Men det har jag naturligtvis inte.
I dag på jobbet så städade jag hos en som är en stor rökare. Han tom rökte inomhus när jag städade. Jag höll på att dö.
Inte nog med det, i morse vart jag kvar hos en annan, även han är en stor rökare och blossar inomhus.
Det smakar cigg i käften på mig. Spelar ingen roll att jag borstat tänderna. Jag mår fan illa. Allt smakar rök.
Nu är det ju så att man har tagit några festbloss i sitt liv. Det tänker jag aldrig mer göra. För är det nåt jag avskyr så är det ciggaretter. Eller i alla fall lukten och smaken. Alla andra får gärna röka för mig, fine. Men håll er borta från mig.

Ojoj, klockan springer i väg. Till jobbet igen.

/L

2009-05-12

Som en skänk från ovan så ringde de in mig till jobb i kväll. Har varit ledig från kl 12 i fredags och börjar igen klockan 16 på torsdag, så det blir lite långtråkigt att bara vara hemma. Finns inte så mycket att göra om dagarna. Kan ju liksom inte vara ute och gå hela dagarna heller. Så vips, så ringer de och frågar om jag kan jobba i kväll. Självklart.

Och i morgon följer jag med Tess till Östersund. Shoppa lite inför resan.

I dag kom böckerna också. Jag tror att jag börjar på en redan nu, jag menar, jag kan ju inte bara läsa på Kreta...

Nu ska jag "baka" en smulpaj.

/L

2009-05-10

Efter att ha hört lite på radio i dag så har jag kommit fram till vilken som är den finaste dialekten. Utan tvekan, norrländska. Inte den bredaste utan den mittemellan.

/L

2009-05-09

I går jag och Mattias Twilight. Jag har läst första boken och nu också sett filmen. Fin saga måste jag säga.
Sandra sa att jag var tvungen att läsa boken, jag frågade vad den handlade om... Vampyrer, sa hon. Aldrig i livet tänkte jag, eftersom jag inte gillar saker som inte har med verkligheten att göra. Det ska vara trovärdigt. I alla fall, så började jag att läsa den där boken i påskas, det ångrar jag inte en sekund. Nu har jag beställt de tre andra böckerna så jag har nåt att läsa på stranden på Kreta. Jag längtar efter att få veta hur det ska gå för Bella och Edward. Läs dem. Eller se åtminstonde filmen.
/L

2009-05-07

Välkomna till Lillhärdals Zoo.
Ja, snart blir det väl så. Björn ända in på husknutarna. Först den där i Hede i går och nu har de sett björn nästan mitt i byn här med.
Jag vet inte vart jag ska gå längre. Iofs så kan den ju har varit alldeles nära mig när jag gått min runda, men då visste jag inte. Nu vet jag att den varit där och då blir det en helt annan femma. Va fan, jag blir sur. Jag vill kunna gå vart jag vill utan att va rädd för björn. Det kan jag inte nu. Åh, jag som måste komma i form...

Nu Seinfeld sen godnatt.

/L

2009-05-06

Har varit på teater i kväll. Härskna Kvinns. Ganska rolig faktiskt. Lärde sig ett och annat och kom fram till att det måste vara så.

Undrar vad det är för fel på min mage? Inte laktos, blev inte bättre av laktosfritt. Det är inte bara att jag blivit lite fet, man sväller inte 20 cm över en middag. Jobbigt läge.

Bara tre veckor till solen. Längtar som bara den.

/L

2009-05-05

Vad är det för folk som ligger på bloggtoppen på blogg.se egentligen? Fattar ingenting.

Hann med mycket under långhelgen. Bilbingo, Värran, grillning och en jobbdag. Underbar helg.
Med andra ord blev det inte så mycket sömn. Men varför kan inte jag sova när jag nästintill somnar sittande i soffan? När jag kommer till sängen så... dadaaa, pigg som en lärka. Oerhört jobbigt när jag i själva verket är skittrött.

Och snart är det Yran också. 10 veckor kvar bara. Kanske känns som en evighet för en del, men poff pang bom så är vi där. Skulle vilja göra klart jobblistorna nu, men eftersom ingenting är riktigt klart så kan vi inte göra det. Alltså jag menar, det kommer ju att bli lite omstruktureringar från i fjol. Hej panik!
Förresten så är det ett himla klag från alla hörn och kanter om att vi bytt plats i år. Kanske är lika bra att vi lägger ner så blir alla nöjda och glada, eller? Jag blir så less när alla kommer till mig å klagar. Men jag har inte bestämt själv och det spelar ingen roll att man förklarar. Alla vet ändå bättre.

/L

RSS 2.0