2009-08-26

Vi går mot nya tider. Mot hösten rättare sagt. Tycker att björkarna här utanför har blivit himla gula på bara några dagar. Men, jag gillar hösten. Sommarn blir aldrig som man tänkt sig ändå. Det blir aldrig fint väder, bara regn och rusk så man blir deppad. Hösten kan man i alla fall lita på. Träden får vackra färger, luften blir klarare, och regnar och blåser det, så hör det liksom till. Jag gillar´t.

Har haft en väldigt lugn vecka. Jobbar igen på fredag, sen är jag ledig i helgen. Det ska bli såå skönt.
Sandra kommer hem, då ska det hinnas med mycket. Minigolfa med Stina, fotboll, middag på Värdshuset med släkten, räkor och ostpaj.... och så kanske lite ripjakt på det.

I morgon blir det spännande, spännande... Can´t wait.

/L

2009-08-19

Har varit ledig två dagar nu. Skönt. Jobbar tors-sön igen nu. Älskar att det är friidrott på tv på dagarna.

På fredag blir vårt Yran möte äntligen av. Med middag på Värdshuset. Vi ska snacka om årets yra, om saker vi måste förbättra och andra saker vi kom på under yran. Har ni några synpunkter på vad som kan förbättras eller vad som helst, så säg till. Jaja, vi vet att vi måste förbättra ölförsäljningen. Eller göra så att det går fortare. Det vet vi redan.

/L

2009-08-15

I dag har jag rensat garderober. Jag säger då bara en sak, Herregud va med skrot man drar på sig.... Det var inte bara kläder där må ni tro. Massa skit, men hittade även en hel låda full med gamla brev från tiden i högstadiet. Hade totalt glömt bort att vi skickade handskriva brev hela tiden. Det var från Cecilia, alias Signe, från Macke och Ida. Naturligtvis så fastnade jag i den där brevhögen och fick mig ett gott skratt. "Tjena Suparn" , "Tjenis Ulkarn".
"Vi måste få tag i nåt att dricka till i helgen"  " Ja, jag blandar i hop nåt hemma ja" Haha...
I alla fall, så blev det i alla fall betydligt mer utrymme nu. Har rensat ut fyra stooora väskor med kläder. Och vart ska man göra av dem? Tänkte ta med mig lite på jobbet, så får den som vill ta vad de vill ha. Om det nu är nåt som faller i smaken. Annars får jag väl skänka till Röda Korset eller nåt. Fast i ärlighetens namn, så blev det en hel sopsäck som åker i soporna också.
Sen har jag burit ut andra kartonger å annat som inte ska vara här inne till förrådet. Sen har jag städat. Nu är det riktigt fint och mysigt här igen.

Nu sover Majsans barn, så nu kan jag åka dit. De har så svårt att somna om de är någon där när de ska sova, så jag ville underlätta lite för henne =)

Trevlig kväll.

/ L


2009-08-14

Ska försöka plita ner några rader här kanske...

Har jobbat tre helger i rad nu, men i helgen är jag äntligen ledig. Och min heltid är slut, så på måndag går jag tillbaka till min rad igen. Det ska faktiskt bli skönt, i alla fall ett par veckor. Sen vill jag gärna jobba så mycket som möjligt. Men känner att jag är rätt less nu, det har blivit så mycket på jobbet. Återhämta mig lite.

Och så har jag blivit sambo också. Han fick ge mig sig till slut :)
Så i helgen ska jag rensa garderoben tänkte jag och få undan alla påsar och kartonger, så det ser ut som ett hem igen.

Ja, det va en lite update.

/L

RSS 2.0