Slutet av tunneln

Jag börjar sakta men säkert att se slutet av tunneln. Snart-klar-med-alla-uppgifter-tunneln. För varje uppgift som blir klar känns det som det lyfts en liten sten från mitt hjärta. Om tre veckor är skolan slut, då är jag klar. Oh yeah.

Annars då? Dragit på mig en liten förkylning men det som inte dödar härdar. Hittils har jag tom klarat mig utan nässprayet, och det är jag jävligt stolt över.
På torsdag åker jag och Lina till Sundsvall. Inga julklappar, bara till mig själv i sådana fall. Och till Julia förstås.

På torsdag börjar även skidskyttet... härliga härliga tider framför tv´n väntar alltså.

Nu ska jag i väg och äta tårta hos Gammelmormor som fyller 90 i dag.

Och...... i helgen MÅSTE jag åka skoter.

Just nu

Måste bara tillägga:

Imogen Heap - Speeding Cars


HEMMA

Nu är jag hemma och har varit så i två dagar. Men det höll på att gå åt pipan med allt....
På torsdag vid kl 10 hade jag fyra missade samtal och tre intalade mobilsvar. Från mamma och sandra.
Tänkte att nåt måste ha hänt nu så jag låste in mig på toaletten och lyssnade....Och visst hade nåt hänt, flygplanet som skulle ta mig hem på kvällen var fullbokat. Jag fick PANIK. Va fan ska jag göra tänkte ja... Men efter att ha tänkt ett tag och samlat i hop mig så kom jag ju på att det går ett plan hem vid halv tre på torsdagar, så jag pratade med min handledare och sa att jag var tvungen att gå tidigare för att ta mig hem. Och det gick bra. Men hade hon sagt att det inte skulle ha gått bra hade jag gått ändå. Så, jag kom hem några timmare tidigare än planerat och det var ju absolut inget fel med det.
Måste säga att det är så otroligt skönt att vara hemma igen.... å träffa alla mina nära och kära. Underbart.

Håller nog på att ta igen lite sömn nu, vaknade inte från tolv i dag och det har nog aldrig tidigare hänt. Och då skulle jag lätt ha kunnat sova vidare några timmar till, men kände att ja va tvungen att kliva upp.

Dags att ta fram skotern om jag ska hinna åka före Jerkan.... vilket jag så stort har sagt att jag ska. Och det är mycket viktigt att jag gör det då också... =)

Har hunnit med ganska mycket sen jag kom hem, klippt och färgat håret, sökt semester i jul, lagt schem, halkat runt byn med Lina.... Och nu ska jag bara njuta av att vara hemma.

Men no lall...

Tack gode nån där uppe eller var du nu är, att jag bara har en dag kvar.
En dag till hade jag ärligt talat inte klarat. Och jag vet inte om jag klarar av sista dagen heller. Jag är så himla trött och helt slut så att kliva upp när kl ringer är som en hemsk mardröm. Men det är bara att bita i hop och va glad.

Borta (någorlunda) bra, men hemma (allra, allra) bäst.

Packa klart, äta, Greys, sova, vakna, jobba.... Arlanda, Sveg, Lillhärdal.

På återseende i Härliga Härjedalen.

Bye Bye Stockholm


Nu är det bara tre....

Nu har jag packat min väska. Ja, allt som jag inte tänker använda mer vill säga. Har bara det nödvändigaste framme. Kanske lite tidigt att börja packa men....
För nu vill jag HEM.

Idag var jag som sagt på Kvinnokliniken... det var ju en upplevelse i sig...
Tjejen jag gick med där tyckte att jag skulle ringa förlossningen och kolla om jag kunde komma dit en dag. Och det skulle ju vara grymt spännande. Man får faktiskt vara med på en riktig förlossning.

TRE dagar.... Tänk att fyra veckor har blivit tre dagar. Otroligt.

Panik

Försöker plugga men det går inte så himla bra. Jag får panik. Jag känner i hela kroppen att jag får panik liksom. Blir helst skakis och känns som jag inte kan andas. Jag måste verkligen plugga, därför går det åt helvete med alltihopa. Så jädra korkade uppgifter vi ska göra, och de uppgifterna har vi fått av en lärare som bara hoppa in å va vår lärare för vi hade ingen annan. Åh...  Är det så här det känns när man får panikångest? Och känner jag så här så kan jag inte koncentrera mig på uppgifterna heller. Blir bara pannkaka av allting.
Kan man inte hyra in nån som kan göra klart det här åt mig?

Jag vill att det ska vara den 19:e december NU, då är allt (förhoppningsvis) klart, och jag slipper tänka på allt som har med pluggning att göra.

Jag lägger ner nu....................

IDOL

Alltså, jag är inte så insatt i Idol i år som jag har varit. Men det är klart man hänger med liksom.
I går kom väl detta års "Ola och Danny moment".
I tidningarna i dag står det att över 80 % tyckte att det var fel att Christoffer åkte ut? Okej, men vem är det som röstar då? Jag fattar ingenting, eller annars så har de som röstade på Christoffer ångrat sig. Jag tycker det är konstigt.
Jag tycker att Christoffer va topp tre. Andreas har noll Idolfaktor, lite mer har väl kanske Mattias... Jaja, det får gå som det går, Amanda utklassar varenda en i allafall. Fast vill man egentligen att den man tycker är bäst ska vinna? Jag tycker inte det, med tanke på hur det har gått för  föregående års vinnare. Vad gör Daniel, Agnes och Markus nu för tiden? Någon som hört nåt från dem? Man ska alltså inte vinna, utan det är bättre att komma mitt i nån stans. Kolla bara på Ola, Mums-Mums Zelmerlöv och Danny. De är mer Idoler än vad vinnarna någonsin kommer att bli.


Ja, det var nog bara det jag hade på hjärtat...


Äntligen fredag

Äntligen, äntligen helg. I måndags trodde jag aldrig att den här veckan skulle ta slut. Men vips, nu är det fredag och äntligen helg.

Har inte ätit riktig mat på väldigt länge nu, orkar liksom inte ställa mig och laga middag när jag kommer hem. Så himla tråkigt. Men, idag tyckte jag att det var på tiden, eftersom jag känner att det inte går att leva på mackor längre. Så i dag lyxade jag till det med kött, pommes å bea. Väldigt gott och mycket välbehövligt. Men, jag lyxade inte till det med Cola till middagen, köpte inte ens en Cola till kvällen. Kör Fun Light nu.... Lite stolt över mig själv.

I morgon måste jag ut på stan och shoppa lite, har inte shoppat nåt under de här veckorna känns det som. Och nåt nytt måste jag få med mig hem igen. Sen på kvällskvisten ska jag och Macke gå på bio. Macke önskade att vi skulle se "nåt tjejigt"... så det får väl kanske bli det då.

Nej nu ska jag gå runt och tända alla de 20 ljusen så det blir lite värme här inne till Sandra kommer....


Trevlig helg

7 dagar

Så var det bara en vecka kvar då. Tiden bara rusar i väg och det är väl en himla tur det.
I dag fick jag gå från jobbet två, eftersom det inte fanns nåt att göra. Tack sa jag och gick,
På måndag ska jag till kvinnokliniken på studiebesök, som Therese har ordnat. Jaha, vad gör de där då? frågade jag. Jo, där föder man barn och gör aborter å så... Aha, spännande värre. Kul att se nåt annat, börjar kunna min avdelning rätt så bra nu.

Måste plugga.

MISS YOU, LOVE.

Sweet dreams

I natt drömde jag världens finaste dröm. Det var så man vaknade med ett leende på läpparna.
Vaknade av att Sandra puttade på mig, hon ville visa att jag fått ett mms av Lina. Härdal är vitt, vitt, vitt.
Frågade i går om jag kunde byta min fredag nästa vecka till onsdag. Och det skulle nog gå bra.

Nu ska jag äta lite innan jag ska i väg till jobbet/praktiken. Känns mer som ett jobb.

11 dagar

Jag mår bra idag. Hade lite huvudvärk när jag vaknade, men den försvann när jag tog en promenad. Sen sov jag en stund. För trött e jag även fast det blev en tidig kväll igår.
Till veckan väntar arbete mån till fredag.....
Kanske går det fortare om man är sysselsatt var dag?

Nu börjar jag längta hem riktigt mycket.

11 dagar....


Fest

I kväll ska jag, Sandra och Ida bege oss till Macke och Lars place i Kristineberg. Där kommer en avskedsfest för Turdell att hållas, eftersom han ska bege sig ut i världen och... ja, göra det han nu ska göra. Låter som det kommer att bli en herrans massa folk där, och jag undrar hur alla ska få plats i den lilla lägenheten fyllt med massa tekniska prylar och massa annat. Det visar sig i kväll.

I kväll är också första gången sen den 1 september som jag kommer att inta alkoholhaltiga drycker. Jag ska bli så full som man kan bli på några öl.

Jag har huvudvärk. Har haft huvudvärk hela veckan. Trodde ett tag att det berodde på att jag håller på att dra ner på min Coca Cola konsumtion, men det kan inte vara det. Vill inte stoppa i mig tabletter heller så jag lider hellre lite grann...

Fick en update från jobbet i går. I bland lönar det sig att vara med i facket och att ifrågasätta de beslut som tas alltför snabbt verkar det som. Nu slipper jag oroa mig så mycket över det, nu vet jag vad jag har och det är bra.

I dag är det snö i Solna.

Hej


I MISS YOU

Your t-shirt lost it smell of you...
I miss you, love


Två veckor...

RSS 2.0