2010-03-31

- D r ö m m a r

Please, give me theese boots...Flera gånger i veckan är jag in å kikar på dem, men än har jag lyckats behärska mig. Men jag vet inte hur länge till det går....

/L
2010-03-23

- P R E M I Ä R T U R  T I L L  R Ö N N E B O .

Ja, i lördags var det dags för Alva att få komma till mammas favoritställe nr ett på jorden, Rönnebo. Det gick jättebra, hon sov hela vägen upp och hon sov bra där uppe med. Precis som hemma. Så nu blir det absolut en sväng upp till Rönne i Påsk med.

I natt sov lilla ängeln från elva till kvart över sex. Fick en chock när jag kollade på klockan och såg att den passerat sex. Sen somnade hon om och sov lite till efter att ha fått mat... och nu har hon sovit en timme igen... Antar att hon är trött efter gårdagen, för då vägrade hon sova från kl 15....

Får se om vi kommer ut på en prom sen, är tråkigt väder, snöar å är grått. Men en liten runda måste det nog bli.

Nu tycker Alva att lilla Poppa ska ploppa ut....

/L


2010-03-18

- Livet som mamma...

... är inte alltid så lätt. När lillan vägrar sova och blir övertrött å bara skriker... då känner man sig otillräcklig. Inget man gör hjälper. Det gör ont i hjärtat när man inte vet vad hon vill...
Och ibland känns det som alla andra har en massa åsikter om vad som ska göras å inte göras. Nu kanske jag överdriver men...det känns bara så i bland. Men det är ju ändå jag som är hennes mamma och jag vet nog ändå bäst.
Har funderat på det här med Rönnebo också. Jag ser inga problem med att åka dit med henne. Jag vet många som åkt skoter med bebisar före mig och det har gått bra. Vad är problemet liksom? Hon kommer sitta säkert i sin bilbarnstol med massor av kläder och hörselskydd på. I pulkan med mig såklart. Å väl framme så är det ju som att vara hemma. Men jag vet iaf en som hellre ser att vi helst väntar till nästa vinter.

/L

2010-03-18

- P R E M I Ä R ?

På lördag kanske det blir premiär för Alva till Rönnebo. Beror på vädret. Men jag längtar nåt så otroligt efter att få komma dit så... jag hoppas på finvär. Och så skulle det vara skönt att bara komma ifrån den här lägenheten en natt å.

/L


2010-03-11

- E n  g l a d  l i t e n  A l v a 2010-03-04

- E n  m å n a d

Tänk att det redan gått en månad plus två dagar sedan Alva kom till oss.


Nu har vi fått våra rutiner. Hon somnar vid tio på kvällen och sover till tre. Äter och är vaken till halv fem och sover sen till framåt nio. Då får man väl inte klaga va? Det märks för jag är inte lika trött om dagarna längre.

Om en månad är det Påsk. Jag hoppas att vi kan åka upp å sova över en natt i alla fall. För att vara på byn en påsk.... det finns inte på världskartan. Visst måste man väl kunna ta med en tvåmånaders bebis till Rönnebo? Eller tycker folk att man är knäpp i huvve då?

/L

RSS 2.0