Update

Hej hopp
Var ett tag sedan jag skrev, men det kan bero på att det inte händer så himla mycket intressant häromkring.
Har jobbat tre helger i rad. Nu är jag ledig ÅTTA i rad. Underbart.
Har vart till sjukhuset,  ska få en remiss till Östersund. Men är jag bättre då, så skiter jag i att åka dit. Känns som det är väldigt onödigt. Fast, skulle jag råka på att få en tid under Skidskytte VM så kan man ju slå två flugor i en smäll.
Å så har jag ju åkt skoter, gäller att passa på varje ledig stund. I helgen SKA jag till Rönnebo. Enda helgen jag kan innan Thailand. Thailand som bara är tre och en halv vecka bort nu. Efter den här helgen på jobbet så längtar jag så himla mycket efter att få komma bort. Den här helgen är bland de värsta jag jobbat. Ett evigt jävla snackande från en och samma människa en hel helg. Om hon ändå hade nåt vettigt att säga.... Fast det enda jag hör när hon pratar är Bla bla bla bla..... Längesedan jag var så less på jobbet faktiskt.

Händer ganska mycket de kommande veckorna nu. Tess fyller 20 år till helgen, sen kommer Sandra hem, då ska vi fira farfar som fyller åttio. Sen fyller Marie 25... Å så ska jag till Östersund å kolla på VM... Det är mycket som ska hinnas med på några veckor nu.

Klart slut

En skotertur

I dag var jag uppe med tuppen, skottade snö, tog en rask promenad och upptäckte att det var en perfekt dag för en skotertur. Ringde och väckte Therese, sen så tog vi en tur till Galbergstoppen, där hade man en himmelsk utsikt över alla fjäll.... Körde lite vilse på vägen hem, men det är liksom sånt som är roligt, iaf när man hittar tillbaks igen.


Har faktiskt lyckats träna var dag den gångna veckan, är rikitgt stolt över mig själv. Jag är ganska lätt retad nu, av förklariga skäl, då tar jag ut min irritation på cykeln. Heja!!

Slänger in lite bilder från Hippan också...


Nu blir det en till promenad, sen ska jag i väg på Yranmöte.
Hej

God fortsättning

Då var helgerna över och vardagen är åter här. Själv tycker jag att det vart vardag var dag eftersom jag jobbat hela jul och nyår. Men lite festligheter har jag i alla fall hunnit med. Hippan avslutade firandet i helgen. Hippan är alltid en lika bra start på det nya året. Dansade och klunkade vin som aldrig förr. Ja, det var en riktig höjdarkväll.

I dag kom biljetterna till Thailand också. Ska bli så skööönt att få ligga på en strand när det är vinter här hemma.
Och i dag (förhoppningsvis) börjar mitt nya liv med träning så man kommer i form till beachen.

Hoppas 2008 blir lika bra som 2007.

Trevlig fortsättning på det nya året


RSS 2.0