2009-06-25

I dag har jag tagit mig två dopp i Orrmosjön. Bränt mig har jag också. Smörjde ju naturligtvis inte in mig. Men men, det svider inte, men jag är röd. Det är för härligt med sommar.

Har packat nu på kvällskvisten, eftersom det ska vara varmt ett tag framöver så fick faktiskt allt plats i lilla väskan.

Ja, det skulle ju inte ha varit heeelt fel att vart i Borlänge i kväll. Jag vill också se Mötley Crüe. Min man är där, å jag hoppas verkligen han ringer å spelar för mig....

För övrigt ska det bli jätteskönt att tillbringa dagens varmaste timmar på ett tåg i morgon. Puh...

/L

2009-06-25

2009-06-23

Sommar,sol och semester. Firar det med en bilbingo i kväll.

/L


2009-06-19

Kan man ha mer tur? Kom precis hem, satte på tv´n, zappade lite å såg att det skulle bli Dom kallar oss artister på tvåan. Ah, kollar väl vem det handlar om då tänkte jag... det kan ju vara PER. Och ja, programmet handlade om Per Håkan Gessle i dag. Visserligen repris, men jag kan ju aldrig få nog av honom, så jag kollar mer än gärna.
Han ska ju spela sin favoritlåt av alla låtar han skrivit.... som även råkar vara min. Tycker om när du tar på mig.
Han är bäst, den där Per.

Trevlig Midsommar.

/L

2009-06-17

Sorry för dålig uppdatering här. Det är bara det att jag inte har så mycket att uppdatera. Jobbar, donar inför yran och sover. Det är ungefär det jag gör. För jag är sjukt trött. Semestern kommer lägligt. Men först ska jag jobba hela midsommar, men sen så....
Planer för semestern då? Jag och Linda J åker till Stockholm och hälsar på Sandra nästa fredag. Linda stannar bara över helgen, men jag blir kvar lite längre. Sen ska jag faktiskt bara vara ledig och inte göra nåt.

Nu ska jag, Linda och Dan åka och spika upp nästa banderoll....

/L

2009-06-10

Har hållit på för fullt med årets arbetslistor. Det är alltid ett knep och knåp. Men vi har fått till någonting som ser bra ut. Nu är det bara att hoppas att så många som möjligt ställer upp. Annars blir det ingen yra. Vi vet att alla har sina önskemål, men skulle vi lyssna till allas önskan så skulle det inte gå i hop. Några måste helt enkelt jobba lördagkväll.
Nu ska det bara kopieras och delas ut, sen får vi se. Det är nära nu.... bara sex veckor kvar drygt. Helskotta så fort tiden rinner i väg.

/L

2009-06-05

Jag känner ett så stort sug efter att få stå och hoppa och sjunga på en Per Gessle konsert. Ut på turné nu, PG. Sommaren blir så mycket bättre då.

/L

2009-06-02

Hemma från Grekland igen. Det har varit helt underbart med fint väder hela veckan. Sviterna efter hemresan sitter kvar, är sjukt trött, så det blir en tidig kväll i dag med.

/L


RSS 2.0