2010-06-17

- Liten blir stor

Kollade på en film från BB nyss. Den är på Alva när hon äter. Man ser att hon inte riktigt fått till det, å mitt i allt så tittar hon upp på mig... Det ser ut som hon tänker; Mamma, gör jag rätt?
Jag kan titta på den filmen hur många gånger som helst. Då var hon så liten och nu är hon....större.

Nu sover hon. Jag ska göra mig i ordning å sen kolla klart på fotbollen innan jag gör henne sällskap.

/L

2010-06-18

- A L V A  M I T T  H J Ä R T A

2010-06-14

- Stockholm

På fredag kl ett åkte vi mot Stockholm. Alva sov några timmar. Sedan blev hon naturligtvis hungrig när vi var på motorvägen. Där kan man liksom bara inte stanna och mata. Det tog ett tag innan vi hittade en liten avstickare vi kunde stanna på. Alva visste inte vad hon skulle säga om eländet, för hon var jätteledsen men samtidigt så kom det ett skratt. Hon visste inte om hon skulle skratta eller gråta helt enkelt. Efter matpaus så somnade hon igen och vaknade lagom till vi var framme. Sandra hade hämtat pizza och sedan var vi bara inne resten av kvällen.

På lördag gick vi på stan. Fick mata Alva på en restaurang på Åhléns. Hon åt inte bra kan man säga. Allt runtomkring var mer intressant. Men hon verkade iaf bli mätt, för sedan låg hon och kikade i vagnen och va inte sur eller gnällig på hela dagen. Resan hem igår gick också bra. Ska det alltid gå så lätt att resa med henne så är det inga som helst problem.

Shoppade lite också. Mest till Alva förstås, men jag hittade lite åt mig själv också. Dock ingen klänning till dopet, men det löser sig.

/L2010-06-09

- En gång till

Nä men varför inte byta lägenhet igen. I morse ringde Härjegårdar igen. Nu ville de tydligen ha lägenheten igen, den som vi kollade på och tackade ja till i går. Så nu får vi byta igen. Som kompensation så betalar de halva hyran för augusti. Egentligen så vet jag inte om det kan gå till så här. jag menar, de hade ju sagt upp lägenheten. Vi hade tackat ja. Då borde det väl vara de som får ta en annan lägenhet. Jaja, Mattias ska åka och titta på den nya på lunchen. Den va nyrenoverad, så jag hoppas den är bra... Jag blir fanimej galen snart.

/L

2010-06-08

- Byte av lägenhet. Igen.

För ett tag sedan var vi och kollade på lägenheten vi skulle få. Den va bra så vi tackade ja. Vi har skrivit under kontraktet och allt. Så idag ringer de från Härjegårdar och frågar om vi kan tänkas att ta en annan lägenhet. Likadan och i samma område. För det hade blivit lite struligt åt dem som vi skulle få lägenheten efter så de behövde bo kvar. Men var det så att vi ville ha den så fick de flytta till den andra. Well, jag åkte ner på Sveg och kollade på lägenheten. Och, den var faktiskt finare och fräschare. Så vi tar den i stället. Ojojoj vad krångligt det ska behöva vara hela tiden. Men nu hoppas jag att det inte blir nå mer "bäs".

 

/L


2010-06-08

- För ett år sedan...

Den 8 juni 2009 fick vi veta att det låg en bebis i min mage.
Det känns som om det var i går. Och nu är hon här. Vår lilla Alva.

Och det blir Stockholm i helgen.

/L


2010-06-07

- Hon är den bästa tjejen i hela världen

Hej å hå, här skrivs det flitigt...

Vips så har Alva blivit fyra månader. Det firade hon genom att sitta själv helt utan stöd. I typ fem sekunder. Rullar från mage till rygg gör hon också. Står mer än gärna på sina små ben. Sätter man ner henne, så drar hon sig upp... vilken tjej! Sur är hon nästan aldrig, ja det skulle vara när hon börjar bli trött då... Å just det, hon skrattar som aldrig förr också. Hon e så go vår lilla solstråle. Vad vore livet utan henne? Ingenting.
Nu har jag skrytit? färdigt om henne.

Jag själv har också varit duktig. Har rensat garderoberna. Och nu tillät jag inte mig själv att ens tänka tanken att den kan vara bra att ha då... nej nu åkte allt som jag inte använt på år å dar rakt ner i banankartongen. Hoppas nån tjej i Lettland blir glad.

Sandra håller på att tjatar på att vi ska komma till henne i helgen. Men jag vet inte. Alltså det är ju inte krångligare än man gör det. Amma på stan kan jag göra, inga problem... MEN, sen är det inte bara att byta blöja å stoppa Alva i vagnen. Hon ska ju kräkas några gånger också. Alltså måste det bytas om igen... och kanske igen.
Kan ni förstå att jag tycker det är lite jobbigt? Alva själv verkar inte bry sig nånting... hon bara häver ur sig å är lika glad ändå. När slutar bebisar att kräkas? Jag måste ta upp detta med BVC en gång till.
Ni som har bebisar som inte kräks... känn er lyckligt lottade :)
Ja, vi får väl se hur det blir... skulle vara kul och jag behöver någonting att ha på mig på dopet.

That´s it.

/L


RSS 2.0