2010-06-14

- Stockholm

På fredag kl ett åkte vi mot Stockholm. Alva sov några timmar. Sedan blev hon naturligtvis hungrig när vi var på motorvägen. Där kan man liksom bara inte stanna och mata. Det tog ett tag innan vi hittade en liten avstickare vi kunde stanna på. Alva visste inte vad hon skulle säga om eländet, för hon var jätteledsen men samtidigt så kom det ett skratt. Hon visste inte om hon skulle skratta eller gråta helt enkelt. Efter matpaus så somnade hon igen och vaknade lagom till vi var framme. Sandra hade hämtat pizza och sedan var vi bara inne resten av kvällen.

På lördag gick vi på stan. Fick mata Alva på en restaurang på Åhléns. Hon åt inte bra kan man säga. Allt runtomkring var mer intressant. Men hon verkade iaf bli mätt, för sedan låg hon och kikade i vagnen och va inte sur eller gnällig på hela dagen. Resan hem igår gick också bra. Ska det alltid gå så lätt att resa med henne så är det inga som helst problem.

Shoppade lite också. Mest till Alva förstås, men jag hittade lite åt mig själv också. Dock ingen klänning till dopet, men det löser sig.

/LKommentarer
Postat av: Ida

Fin du är Alva! Tant saknar dig/er så mycket!!!

Vill bara krama gosa och mysa!! KRAM

2010-06-14 @ 21:14:05
URL: http://www.improveme.se/IdaE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0