Och regnet det bara öser ner...

Hinner inte göra så mycket mer än att jobba. Men vädret är piss så det spelar väl inte så stor roll egentligen.
Bara det är uppehåll i kväll så ska jag, Ida och Therese ut i skogen och göra kôlbôll. Kanske även dra upp någon fisk....vem vet...

Är sugen på att åka till Stockholm den 12:e för att återigen se Gessle. Men, jobbar då och det blir bara krångel med att byta och hålla på... men kul skulle det ha vart. Mmm....

Har tydligen 14 semesterdagar kvar, så i dag har jag sökt semesterdagar. Kan ju hoppas att det är solsken då.Tack så hjärtligt

Aha, då har semestern gått och har redan hunnit jobba en vecka.
Avslutade semestern på bästa tänkbara sätt. Med Per Gessle. Fantastiskt bra. Det ösregnade hela vägen dit, men när vi kom till Leksand blev himmelen blå och solen varm. Det kunde inte ha blivit så mycket bättre. Per är Kung på scenen.
Sen kom Härdalsveckan, men medan alla andra festade så fick jag snällt gå hem och lägga mig. Mern jag hade ganska skoj ändå.
Fick jobba nere på yran på fredagkväll, kunde inte ha vart mer nöjd faktiskt, hade känts lite surt och betala in sig för några timmar då, men nu fick jag gå in gratis hela helgen i stället. Tack så hjärtligt. Blev en tidig fredagkväll, gick hem runt halv ett i nästan minusgrader. På lördag sken solen och jag och Ida satt på jobbet och var sura för att vi var tvugna att jobba när alla andra var på stranden och hade det mysigt. Men sen fick vi också vara med och festa.
Fick autografer av Whalströms, som måste tro att jag är värsta fanet, men så är det inte.... =) Avslutade yran med lite efterfest hos mig och sen var det över. Ett år kvar till nästa.....

 
Tack så hjärtligt, som Per säger =)


En till vecka, snälla?

Jag har gått å blivit en riktig sjusovare. Förr så vaknade jag alltid tidigt, och jag var pigg. Nu för tiden sover jag till elva, och är ändå som en zoombie hela dagarna. Detta får mig att undra följande, hur ska jag orka jobba fem dagar till veckan? Jag förstår inte hur jag ska orka kliva upp klockan sex och sedan arbeta en hel daaaaaaaaag. Inte nog med det, så händer det grejer på kvällarna i veckan, kan inte direkt gå hem och lägga mig tio när alla andra är ute och har skoj. Snälla, jag hade gett vad som helst för att få vara ledig V.29!
Men, det är kris på jobbet, de ringde och tänkte beordra in mig i helgen, men jag ska ju bort. Det är kris, kris, kris. Kommer att få jobba arslet av mig.

Lördag - släktträff. Wärran
Söndag - Per Gessle, Leksand
Måndag -  Slut på semestern. Bykampen
Onsdag - Me & Sis till Mora och hämta Ida
Torsdag - Härdal Open - minigolfturnering. Förloraren badar näck i Orrmosjön
Fredag - Yran
Lördag - Jobbar. FEST!!!
Söndag - Rehab

Det är nu det händer, vi ses i Härdal.
PUSSAR

Vädret gör mig sjuk

Nu har Sandra kommit hem.... men vad blir det för bättre av det? Vi har haft världens tråkigaste dag idag.... för det här jädra vädret gör så man inte kan göra någonting. Vi ska spela golf med Macke snart, men som det ser ut nu så hinner vi nog inte innan himlen öppnar sig. Blir så less å trött på dåligt väder så jag spyr snart.

Till helgen blir det släktträff (jippie), sedan kanske en sväng på wärran. På söndag bär det av till Leksand på PER.
Premiären fick fem plus i Aftonbladet och låtlistan såg perfekt ut. Blir nog en alldeles perfekt kväll. Bara regnet håller sig borta då....

So long

Sommar, semster och sol

Ja, tänk om det kunde vara riktig sommar med sol. Jag vill inte ha regn på min semester. När ska sommaren komma? Om en vecka, det är jag säker på.

Känns som min semester börjar nu, har liksom bara gått i ett första veckan. Hann inte mer än hem från STHLM, från det var dags att åka till Sveg. Dock bara som chaufför på torsdagen, men ändå, hade behövt vila lite. Sen var det bara att sätta i gång... blev utgång både fredag och lördag. Hade kallt räknat med att bara gå ut en dag, men men... så blev det inte. Var rätt okej i Sveg. Fast dock lite väl mycket dricka för mej under fredagen. Tess, Ida och jag var tvugna att hjälpa varandra att minnas lite dagen efter.  Ah, skit samma... man lever bara en gång. Ångest har väl alla... eller?

Har visst lovat Macke minigolf och fest denna veckan. Får man ångra sig? Vi kan skippa festen.

Tack, förlåt och Hej.

Impulsresa till Stockholm

Jag och Therese bestämde oss i måndags runt halv tolv att vi skulle åka till Stockholm. En och en halv timme senare var vi på väg.
Efter en hel dag på stan i går, men bara två klädesplagg rikare, så mötte vi Sandra kl fem för att ta oss till Skansen. Kommer man till Skansen klockan sex kan man inte räkna med att få se någonting. Det gjorde vi inte heller. Fast, Per lyckades jag faktiskt se. Han är så otroligt bra, Gav bara mersmak. Nu längtar vi till 15:e Juli.
image52
Nej, ska  väl hopppa in i duschen och sedan ska vi nog ta oss till Söder.

Ses

RSS 2.0