2009-11-25

-  För att få plats med allt när två blir tre

Jag som varit sugen i över en månad på att få julpynta (Ja jag vet att det är ett jävla tjat på det och bebis) har tappat motivationen. Kanske är det vädret. Spöregn hjälper inte när man vill komma i julstämning. Ska köpa den där byrån på IKEA i helgen, och då ska den monteras i hop på måndag, då kommer jag att få städa om och pynta om, så jag funderar på att vänta till måndag med att sätta igång med pyntandet. Fast, känner jag mig sjäv rätt som kommer det att ske i morgon ändå. Iaf fönstrena.
Iofs så har jag gjort jul i sovrumsfönstret. Så det är inte så mycket kvar ändå.

Hur som haver, så ska det bli skönt att få bo på hotell i helgen. Det är ju inte allt för ofta man gör det.

/L


2009-11-19

- So far

Beräknat förlossningsdatum: 2010-02-04
Du är i vecka: 30
Du är i månad:
7
Antal graviditetsveckor och dagar: 29 veckor 0 dagar
Antal dagar kvar till förlossningen: 77

Det var inte länge sen det var 120 dagara kvar tycker ja. Tiden går så fort.
Ska jobba en månad till, sen får det vara nog. Det känner på i ryggen. Ja inte bara där förresten, lite överallt.
Det är nog en riktig vilde där inne. Sparkar och har sig som bara den. Speciellt när jag ska till å sova...  

Åh vad det klias i fingrarna på mig nu, vill verkligen julpynta för fulla muggar nu. Men måste hålla mig en vecka till.

/L

 


2009-11-16

- Konstigt

När jag kollar på min mage så ser jag att den rör sig. Det är vår bebis som rör sig där inne. Jag kan se h*n. Eller dess rörelser iaf. Bara skyddad från omvärlden av min hud och lite annat jox. Det är ju helt sjukt egentligen att det ligger en liten minimänniska där inne. Man kan knappt förstå det.

I dag ska jag städa. Iofs så blir det storstädning nästa evcka när julen ska in. Men jag står inte ut en vecka till. Måste ha rent och fint omkring mig hela tiden. Dags att sätta i gång kanske....

/L


2009-11-11

- Minikula sparkar

Ja, h*n sparkar som bara den. I bland gör det nästan lite ont. Men det är mysigt också. Jag har vart förskonad från illamående och har mått bra hela tiden. Men nu har jag svällt. Mina händer och fötter sväller som bara den. På mornarna kan jag knappt böja fingrarna. Ont gör det också. Vad jag ska ha för skor framöver när det börjar bli kallt vet jag inte. Får låna Mattias kanske. För mina egna kan jag inte ha snart.

När vi köpte barnvagnen så fick man ett erbjudande om en gratis hotellnatt. i dag ringde de äntligen och bekräftade att vi fått den. Vi bokade också en extranatt, så första adventhelgen åker vi på en miniweekend till Sundsvall. Ska väl passa på att köpa julklapparna då också. Så kom med önskelista ni som ska ha nån klapp av mig. (Sandra)

/L


2009-11-04

I dag är det den 4 november. Om tre månader, den 4 februari är det meningen att minikula ska titta ut. Knappast troligt att h*n kommer att kika ut just den dagen. Men, hur som helst så är det tre månader kvar i dag. Tiden går...

/L

2009-11-02


SVENSKA MÄSTARE 2009


2009-11-01

Det har hänt lite sen sist. Har varit i Stockholm. Handlade massa bebissaker. Har nu det mesta av det man behöver. 

 

Förra söndagen somnade älskade farfar in. Det har varit en lite konstig vecka. I går var vi på ljuständning för honom. 
Sov så gott, farfar. Saknar dig <3

I går var det även klassåterträff sen nian. Det var skoj att träffa alla igen, även fast inte alla var med. Men de som var där. Fast... det är ju inte samma sak att vara med nykter när alla andra är berusade. Men det gick.

Om drygt en timme börjar Guldmatchen mellan IFK & AIK. Jag vetifanken om jag pallar med att se. Men det känns som det är AIK´s år i år. Vi har varit så nära i många år nu men alltid snubblat på mållinjen. I år tar vi dem.
Heja heja AIK.

/L 


RSS 2.0