Underbara dagar...

Well, vad har hänt? Jo, det har hänt en fest och mycket solning.
Festen var riktigt skoj faktiskt. Dansade som aldrig förr. Ja, det var skoj.
Åkte upp till stugan på lördag. Dock något senare än vad jag planerat. Va inte så pigg som jag brukar. Stannade där uppe till måndag. Jobbade fem timmar på kvällen. I går åkte jag upp igen, dock bara över dagen. Det här är absolut den finaste tiden på året. Det går inte att beskriva med ord för någon som aldrig vart där uppe, hur otroligt vackert det är. När man står där på toppen av fjället, och ser ut över alla andra fjäll. Obeskrivligt. Eller när solen håller på att gå ner... Ah... man blir fan religiös.

Det är väl för mycket begärt att vädret ska bli lika fint i påsk. Men hoppas kan man alltid. Önskar Sandra och andra hemvändare får någon fin dag i alla fall. Själv kan jag inte vara mer än nöjd. Jag har nämligen bränt mig på näsan. En dags uppehåll från solen skulle nog inte skada. Därför åker jag till Sveg och pluggar i morgon....


Whiskey och vitpeppar...

Är bra mot magsjuka och influensa. Det började på söndagkväll. Pappa hade fått magsjuka. Det första man får veta på måndag morgon är att även Lina åkt på samma skit. Senare samma dag åkte även Magnus dit. Jag började kurera mig med vitpepparkorn direkt. Och i går fick även mamma sjukan... Jag är nu den enda i kvarteret som klarat mig. Eller kvarteret och kvarteret.... verkar som hela byn ligger i sjukan. Jag hoppas innerligt att jag klarar mig. Jag har inte tid att bli sjuk nu. Jag ska på fest i morgon. 50 skoterkillar.... wow.... 
På lördag ska jag på fjället och åka skoter och sola mig...

En glädjande nyhet mitt i allt, Sandra har lyckats ordna ledigt i Påsk. Och hur glad jag än är att att hon kommer hem, så tänker jag inte offra mig för att hämta henne mitt i natten.

För övrigt så är det tungt att plugga nu. Har kört fast. Igen. Kan ha någonting med vädret att göra. Vem vill sitta inne när det är årets vackraste dagar som visar sig ute?Helg

Jag har redan haft min helg. Och nu börjar veckan kan man kanske säga. Har haft en väldigt lugn vecka. Ingen skola i onsdags, så nu lär jag knappast få något påsklov. Börjar jobba 16.00, sedan jobb, jobb, jobb hela helgen. Känns som det kommer bli en jobbig helg, med tre kvällar. Det är drygt att jobba kväll.

Våren är fortfarande på besök. Illa. Illa. Tog en promenad i morse i det "vackra" vädret, sedan har jag bara legat  i soffan. Är så sjukt trött.

Jag blir snart galen. Jag har inte tränat på flera veckor. Först va det det berömda låret. När väl det hade gått över fick jag helt plötsligt ont i andra benet. Utan någon som helst rimlig förklaring. Men lite, eller snarare mycket, ZON salva har gjort underverk. Så snart är jag ute på vägarna igen. Men jag har redan gett upp lunken. Jag känner att det aldrig kommer att gå ändå, eftersom jag blir småskadad jämt. Men träna kan man göra ändå.

Trevlig helg

Just nu

Nerina Pallot - Sophia
Regina Spektor - Samson
Imogen Heap - Hallelujah
Sonja - För att du finns
Sugarland - Stay

The Ark - The worrying kind - den är verkligen inte bra. Vart är öset i låten, folk?

Annars då? Lång sovmorgon idag, storstädning, promenad i slasket, och strax pluggning.

Jag kanske är knäpp, men i sådan fall är det några fler som är det också, men jag vill inte ha vår nu.
Våren för gärna komma om en månad. En Påsk utan snö och skoteråkning finns inte på världskartan.

En helg i Rönnebo

Vaknade på fredagmorgon, -11 grader, strålande solsken. Äntligen har solen kommit tänkte jag. Det var strålande väder ända till det att jag och Sandra satte oss i bilen och åkte uppöver. Vädret blev bara värre och värre... Och inte ett dugg bättre blev det under hela helgen heller. Men, en del skoteråkning blev det ändå. Tess och Jerker kom och hälsade på. Jerker drog med mig på en tur upp på Enarsberget, det gick bra upp. Men färden ner gick inte riktigt lika bra. Men på något vis kom jag ner också.
Grillat och potatisknyten till middag. Sedan bastning och lite öl. Kvällen avrundades med Melodifestivalen.Det verkar som alla utom jag tyckte att rätt låt vann. Den har ju ingen refräng. Fast jag vet inte vem som borde ha vunnit i stället... kanske Måns. Om det inte vore för hans hispiga dans.
image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0