En bild säger mer än tusen ord

 Jag och Sandra på Råsunda innan match
 Fick ju tyvärr bara se Djurgårdens tifo....
Matchen i full gång
Underbara hösten


Tycker nog bättre om att uttrycka mig med bilder. Bilder säger mer än ord.

Nu ska jag åka till Marie och ge Kevin en försenad 3-års present.

Grattis på 22 årsdagen Sandra.

Derbyt är över

Jahapp, då var derbyt över. Bra match, men själv tycker jag inte att resultatet var särskilt rättvist. Men, oavgjort är ju bättre än förlust och tabellen är fortfarande lika jämn, Det kommer att avgöras på mållinjen. Spänningen lever. Heja AIK.

Therese & Linda

image88

Lite pictures


Therese & Sandra

Höst

LOVE

Snart smäller det


Bye Bye Darling.

Nu har Therese åkt och kommer tillbaks om tre månader.
Och nu har jag gråtit, Therese.


Positiva saker, min praktik har ordnat sig. Jag får vara i Stockholm, på Danderyds sjukhus. Yes.
Men naturligtvis gick det inte lätt, alltid ska det vara nåt som krånglar. Danderyd skulle naturligtvis ha betalt för att ta emot elver från andra län...eller varför de nu ska ha betalt, men betalt skulle de i alla fall ha. Men det var inte så mycket som jag trodde, så jag tänker betala det själv, eftersom skolan inte gör det. Det är värt varendra krona.
Så jag kommer att bli Stockholmare en månad i höst. Tur att man får bo gratis iaf. Eller, Sandra?

Dags att göra nåt nyttigt av den här dagen också kanske. Blir nog till att städa lite, för ute kan man inte vara.

SIK - LIF 13.00 Svegs IP 2007-09-16
Kan nästan bjussa på en seger eftersom LIF redan är klara för div. IV =)

Tomt...

Biljetterna till AIK - Djurgården är fixade. Så det blir en liten minitrip till Stockholm för mig nästa helg... Eller, åker på söndag och hem på tisdag. Det kostar att vara i Stockholm, och just nu behöver jag spara till Thailand.

Skolan har som sagt börjat igen, har vart där två gånger nu, och nu behöver ja inte dit på en månad. Är verkligen hel lugnt. Men min prekatik är inte ordnad än, och det börjar jag få lite panik över. Jag vill inte vara på hemstjänsten ute i Sveg.... Jag vill vara på ett sjukhus. Och senare i livet vill jag bli ambulanshelikopter sjuksköterska. Det siktar vi på!!

Det är många som åker nu, alla på en och samma gång. Det kommer att bli så tomt åt mig. Jättetomt.Derby

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska slå åtta. AIK - Hammarby. Har laddat upp med Cola, Gott&Blandat och min rosa prinsess AIK mössa. Jag är laddad.
Sitter också och kollar på biljetter till AIK - Djurgården. Jag ska dit. Sandra ska höra med Ida, men annars får Sandra snällt följa med. Kan bli roligt det...


Festen i lördags blev bra. Dock inte som förra året, men det kunde man nästan ha räknat ut. En sådan fest får man nog bara till en gång. Men det var roligt ändå. Fick mig några riktigt bra danser också.

Tess & Jag på fest hos Pia

Höres/ Linda

Livet är orättvist

Igår fick jag höra en sak, en hemsk och tråkig sak. Vi är inte nära på något sätt, men de tillhör familjens vänner. Unga, lyckliga, nybyggt hus och ett andra barn på väg. Och så en sån smäll.... en smäll rakt i ansiktet. Det är hemskt, hemskt, hemskt. Jag kan inte tänka på annat just nu, tänker bara på dem och hoppas att allt ska gå vägen. Livet är orättvist, orättvist rakt igenom. Det finns ingen jävla rättvisa.

Middagen i kväll kanske får mig på andra tankar. Hoppas det. Ser iaf fram emot det.

Hade bara feber en dag, så jag klarade mig rätt lindrigt ändå. Men det tar på krafterna. Är fortfarande slemmig i halsen och i bland känns det som jag inte kan andas. Men, har iaf lyckas hålla mig borta från allt vad nässpray heter. Och det, det är jag mäkta stolt över.

Du är den sista jag tänker på innan jag somnar, och du är den första jag tänker på när jag vaknar.

*håller tummarna och tänker på er*

RSS 2.0