2009-09-30

I dag har jag vart en vända till the city. Skjutsade farmor så hon fick hälsa på farfar som ligger på sjukan. Ja, jag ville naturligtvis också hälsa på han. Men passade även på att uträtta nödvändiga ärenden. Dvs köpa ett par byxor som magen får plats i. Och jag hittade ett par. Lycka.
Kul att det öppnat så många nya bra butiker nu också, nu kan man ju åka dit och shoppa också.

Nu Idol och sen Grey´s.

/L

2009-09-29


2009-09-25

I dag har jag hört bebis hjärtljud. Amazing.

Nåt som inte var så amazing var att ställa sig på vågen. Inget att göra åt, kan ju inte banta nu och det är ju nåt som kommer på köpet så att säga.

Grattis till Lillstrumpa som fyller år i morgon.

/L

2009-09-19

Satan i gatan, i natt var det hålligång hos mina grannar igen. Jag missar ju alltid det. Inte för att jag vill vara med, men när polisen ändå är utanför fönstrena mina å smyger med vapen så kan man väl för huun vakna å få se lite spänning. Hur s0om helst så är det absolut inte roligt att ha sådana grannar. Mordförsök liksom? Vem vet, nån gång kanske man kommer mitt uppi själv.

Har vart på en bra fotbollsmatch i strålande varmt väder. Nu ska jag på 18 årskalas sen ska jag till Majsan å umgås lite.

So long

/L


2009-09-18

Nej men hej...

Fredag i dag. Fredagsmys. I mitt fall betyder det att jag får mysa på själv med Cola å choklad då Mattias är och jagar. Hela helgen. Happ, så var det med det.

I´m halfway there... Hade räknat lite fel, trodde det var v 20 nu, men det är visst 21 + 0 i dag. Mer än halva tiden. Den första halvan har gått fort fort... undrar hur den andra halvan kommer att gå.
Jag kollar runt lite på barnvagnar... det är ju en djungel i sig. Först var jag hundra på vilken vagn jag ville ha, men ju mer man kollar runt, desto osäkrare blir man. Men tror att vi bestämt oss nu... Det skulle ju faktiskt underlätta om man fick se vagnen i verkligheten innan man bestämmer sig. Och tyvärr kan man ju inte det när man bor i det norrländska inlandet. Men en tripp till Stockholm planeras och då är barnvagnstitt prio ett. Iaf enligt mig.

Trevlig helg

/L


2009-09-08


Här är miniKulan v18


/L


RSS 2.0