2009-10-22

Har varit ut på promenad och nu står scones på gräddning i ugnen som jag ska njuta av till Våra bästa år.
Sen ska jag nog banne mig baka lite också. Och packa. Och jobba.

/L

2009-10-21

Bestämde mig för att sätta upp julgranen i eftermiddags. Det gick ju såklart inte så bra. När jag bestämt mig för en sak så vill jag att det ska ske på en gång... jag blev irriterad. På mig själv antar jag för att jag inte kunde. Sen ligger annat och gnager som jag är irriterad över... så då blir det bara pannkaka av allting. Tex har jag försökt gjort en lista över saker som man måste ha till bebis. Hur ska man veta allt man behöver? Tänkte att jag skulle handla nu i helgen, eftersom man inte kommer att komma i väg nånstans framöver. Men det är bara kaos i mitt huvud. Mamma sa att hon var likadan, hade panik över alla saker som man måste ha och började gråta för minsta lilla grej. Sen så känner man sig så löjlig som bara gråter för en skitsak. Men det kan inte hjälpas.

Summa summarum, granen är uppe, en lista är gjord.

/L

2009-10-17

Jag längtar otroligt mycket till nästa helg. Då blir det Stockholm och systerbesök. I bland förstår jag knappt hur vi kan bo så långt i från varandra. Jag är så glad att jag har min syster. Trots att vi bråkar lite då och då, men det är ju bara syskonkärlek.

/L

2009-10-13

Jag har ett sådant otroligt sug efter att julpynta. Jag planerar redan i huvudet hur det ska bli när sakerna ska fram. Åh, det är nästan så jag vill sätta fram en liten ljusstake... Men, det kan jag ju naturligtvis inte göra. En och en halv månad kvar, sen åker dem fram. Allt på direkten.

/L

2009-10-09V 24


2009-10-03

I dag köptes barnvagnen. Eller den beställdes kan man säga. Den kommer i början av Januari. Det blev en Emmaljunga city cross med city korg. Svart såklart. Tidigt? En del kanske tycker det, men jag vart så osäker på leveranstider å så, så jag tycker det var lika bra att beställa nu. Det är så mycket annat som ska köpas också...

Okej, jag får väl ta och titta på körslaget i TOTAL brist på annat.

/L

2009-10-02

Beräknat förlossningsdatum: 2010-02-04

Du är i vecka: 23

Du är i månad: 5

Antal dagar kvar till förlossningen: 125

/L


RSS 2.0