2009-08-15

I dag har jag rensat garderober. Jag säger då bara en sak, Herregud va med skrot man drar på sig.... Det var inte bara kläder där må ni tro. Massa skit, men hittade även en hel låda full med gamla brev från tiden i högstadiet. Hade totalt glömt bort att vi skickade handskriva brev hela tiden. Det var från Cecilia, alias Signe, från Macke och Ida. Naturligtvis så fastnade jag i den där brevhögen och fick mig ett gott skratt. "Tjena Suparn" , "Tjenis Ulkarn".
"Vi måste få tag i nåt att dricka till i helgen"  " Ja, jag blandar i hop nåt hemma ja" Haha...
I alla fall, så blev det i alla fall betydligt mer utrymme nu. Har rensat ut fyra stooora väskor med kläder. Och vart ska man göra av dem? Tänkte ta med mig lite på jobbet, så får den som vill ta vad de vill ha. Om det nu är nåt som faller i smaken. Annars får jag väl skänka till Röda Korset eller nåt. Fast i ärlighetens namn, så blev det en hel sopsäck som åker i soporna också.
Sen har jag burit ut andra kartonger å annat som inte ska vara här inne till förrådet. Sen har jag städat. Nu är det riktigt fint och mysigt här igen.

Nu sover Majsans barn, så nu kan jag åka dit. De har så svårt att somna om de är någon där när de ska sova, så jag ville underlätta lite för henne =)

Trevlig kväll.

/ L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0