2009-03-30

Timmen vi förlorade härom natten har satt sina spår hos mig. Jag är trött helt enkelt. Jag vill ha tillbaka den timmen. Men jag antar att jag måste vänta till i höst. Något som är positivt är ju att det är ljusare längre på kvällarna nu.

I dag kollade jag reprisen av loppet i går, och även fast jag vet hur det gick så var jag lika nervös ändå. Spännande var det.

Jobbet är ett kaos. Jag blir helt förvirrad. Jag längtar till att magsjukan försvinner och att allt återgår till det normala.

Köpte mig en bok i Sundsvall. Åse av Denise Rudberg. Måste säga att jag hoppar friskt mellan böckerna. Från Stieg Larsson till Rudberg. Men bra med lite variation.

/L

2009-03-29



Inte för att nån mer än jag bryr mig, men jag är bara såååå glad över att Helena lyckades vinna den totala cupen. Och inte bara den totala, även sprint och masstrartscuperna också. Tre bucklor och tre vm medaljer på en och samma säsong. Enligt mig så måste hon få bragdguldet. Allt annat vore en sportslig katostrof.
Och som hon vann, allt var ju som en saga som blev sann.
Som oftast när det ska avgöras så missar jag det. Tänker på AIKs kvitteringsmål mot Djurgården...när jag lämnade Råsunda och missade målet. Har inte missat en enda tävling i år, men den i dag missade jag. Var ju i Sundsvall och fick höra sista skyttet på radio. Ser reprisen i morgon, det måste jag bara göra.
Ja så där ja, nu har jag snackat nog om skidskytte på ett bra tag.

I morgon ska ja återvända till magsjukeepidemin.... Jag ljuger inte när jag säger att jag inte ser fram emot det.

/L

2009-03-28

I dag är jag lite små trött, som man brukar vara efter en fest. Men bara trött. Inga andra symptom.
Hade rätt skoj i går, men har haft roligare. Vickan skulle hämta sina öl på salongen när vi gick hem, det slutade med att Marie fick en klippning där på nattkröken. Jag ville bara hem och sova men Marie ville att jag skulle vänta. Så smaskade i mig lite chips och dipp och ett antal glas Coca Cola.
Kom hem vid halv tre och somnade direkt.  Vaknade och tittade på klockan, 06.44. Det är bara att acceptera att jag aldrig kommer att få sova länge. Fast jag antar att jag inte behöver mer sömn då....

Ska åka till Sveg nu snart och i morgon till Sundsvall. Fast först ska jag nog ta mig en powernap.

/L


2009-03-27

21.10



Nu är läget lite ostabilt. Nu går vi snart,
Tack för i kväll.

/L

2009-03-27

20.07



Än så länge lugnt

Linda och Janni har anlänt

2009-03-27

19.05


2009-03-27

Ingen magsjuka i sikte. Vi klarade oss alla tre. (än så länge iaf)

Nu ska jag packa i hop lite saker och bege mig till salongen... Tar med mig datorn så kanske slänger in ett inlägg eller två. Håll utkik.

Trevlig fredagkväll

/L

2009-03-26

Det finns hopp om livet.
Ringde från jobbet nyss och frågade om jag ville vara ute i kväll. Självklart sa jag ja. Det innebär då att jag inte ens får gå i korridorerna på jobbet. Man kan säga att jag mer eller mindre kommer att vara isolerad i personalrummet och sedan åka ut och vara ute hela kvällen. Det kanske går vägen ändå det här.

/L

2009-03-26

men gud så trevligt att magsjukan har hittat till mitt jobb. Jag jobbade i går kväll och i natt har det tydligen varit magsjuka all over. Det värsta av allt, jag ska jobba i dag också. Jag hatar det här, jag vill inte ha magsjuka nu. Det finns inte med i planeringen om man säger så. Jag, Marie och Vickan ska ju ut i morgon, och det värsta av allt, alla vi har varit uppi den hemska sjukan. Peppar peppar, vi måste klara oss.
Och jag tror ju på nåt sätt att jag är immun mot magsjuka, för jag har ju klarat mig alla andra gånger. Jag har nog den där blodtypen som är immun. Tänk om jag ändå kunde tro rätt.
Men som alltid när man bara hör ordet magsjuka så får man ju magknip och mår illa på en gång. Nu är inget undantag.
Jaja, vi får väl se. Det lär ju visa sig inom en snar framtid.

Jag vet vilka som kommer på Yran i år :) Det bästa av allt, vi får två till priset av en. Nu är det ju inte så att det är några superduper famous artists som kommer, men jag har en känsla av att det inte är så många som bryr sig i dom där artisterna ändå.

Nej, i med vitpepparkorn nu. Sen är det munskydd och handsprit som gäller på jobbet.
Håll en tumme.

/L


2009-03-25

Jag är glömsk. Hemskt glömsk. Lovade att ta ut vovven runt halv tio tio i dag. Innan jag skulle till Majsan. Men, efter besöket hos Marie så ringer farmor och frågar vart jag är, och då kom jag på att jag glömt stackars Mika. Nu vart det ju ingen större skada skedd av det lilla misstaget, men jag fattar inte hur jag kan glömma en sån sak.

Ja, nu har jag gjort en förändring av mitt hår. En liten förändring men ändå ganska så stor. Just  nu är jag lite ovan, men det blir säkert bra med tiden. Så är det ju alltid...

Ska snart på Usk möte, sen ska jag jobba kväll.

/L

2009-03-24

I carry your heart with me..


Män som hatar kvinnor var bra. Men jag är glad att jag läst böckerna. Ni som inte läst dem, missar en hel del.
Men det är klart, de kan ju inte få med allt i boken i filmen. Ser fram emot de andra två filmerna.

Har suttit ute och solat hela dagen. Skönt, men det var ganska så kallt i luften. Så nu har jag lite fräknar på näsan.

Man lär sig nåt nytt var dag.

I carry it in my heart



/L


2009-03-23

Nu är det tredje dagen i rad jag har huvudvärk. Har tagit en tablett nu så jag hoppas att det går över.

Ska hoppa in i duschen nu och sen åka till Sveg å laga mat till Mattias. Sen blir det bio. Skrapa triss ska vi göra också. I potten denna veckan ligger sex lotter. Så nån liten vinst borde det ju bli.

För övrigt; sluta snöa nu.

/L

2009-03-22

Dagens aktiviteter: Kollat på skidtävling (live) och ätit en kokt med bröd. Kollat på längdskidor och skidskytte på tv. Man kan säga att denna sport dag började klockan elva och slutade strax före fyra. Jag har varit sysselsatt med andra ord.

Nu på kvällskvisten har jag kollat på mina favorit program One tree hill och Gossip girl. Och nu har jag och Marie beställt kläder från Gina. Jag beställde bara en tischa. Måste behärska mig.

Ska kolla på Beck i sängen och sedan sova.
Jag antar att mina ögon är fyrkantiga snart.

I morgon ska jag se Män som hatar kvinnor på bio. Det ser jag verkligen fram emot.
Har läst ut alla böckerna nu och jag måste säga att de var lika bra alla tre. Eller, de blev bara bättre och bättre.

/L


2009-03-21

Tiden den bara springer i väg. Det är redan en månad sedan det var Snöyran, märkte jag nu när jag skrev datumet. Snart är det Påsk, sen är det liksom Maj... och sen helt plötsligt Midsommar. Man hinner liksom inte med.

Åkte till Rönne i går. Vädret var inte på min sida den här gången. Men det gjorde inte så mycket, då det visades sport på tv hela dagen i dag.
Drömde en sjuk dröm i natt, den var så verklig. Så när jag vaknade så visste jag varken ut eller in.
Sov inget vidare alls faktiskt, vaknade titt som tätt när hunden skulle ut fem sex gånger i natt. Då var han inte poppis kan jag säga.

Har bestämt mig att göra nåt åt mitt hår. På onsdag sker en liten förändring iaf. Om jag inte hinner ångra mig vill säga.

Nu ska jag se på Robinson och sen på Uggla.

/L

2009-03-18

Jaru Ida, vad ska jag skriva om?
Händer inte så mycket i mitt liv för tillfället.

Antar att jag åker till Rönne i helgen igen. Det gäller att passa på. Snart är den här säsongen över, och jag har inte hunnit med att vara i paradiset mer än två nätter. Så jag antar inte bara, jag ska till Rönne. På söndag är det Lilla Härdalsloppet/DM här, så då måste jag nog hem å kika lite och äta en kokt med bröd. Det du, Tess =)

Redan nu är jag smått orolig över om jag måste jobba yran helgen i år. Alltså jobba på mitt jobb. Jobba med yran måste jag ju, men det är ju en helt annan sak. Kan inte jag få dispans och slippa jobba yran? Jag menar, om jag måste jobba där så kan jag ju inte vara med i Yran gruppen, och det är redan lite folk. Det låter som en utmärkt idé.
Förresten, så står vi helt utan plats för Yran i år. Vi håller på att undersöka några alternativ. Vi har ett på G och jag tror att det blir super om det blir så att vi får till den idén. Vi behöver lite förändring. Men än är absolut ingenting klart. Men det som är klart är att vi inte kommer att hålla till på industriområdet i år. Nu ska jag inte säga för mycket men, det verkar omöjligt.

Nej, nu ska jag läsa lite igen...

/L

2008-03-16

men hörrni, jag tror att våren är på gång. Jag och Mattias har vart i Rönne i helgen. Sandra, Linda och Janni var där på lördag dag. Det var underbart. Sola, basta och grilla. Kan det bli bättre?
Är det fint i morgon när jag slår upp mina ögon så packar jag ner den tredje Stieg Larsson boken och drar till Rönne. Sitta och läsa i solens sken. 

  
  


/L

2009-03-11

Förra veckan började jag att läsa Stieg Larssons Män som hatar kvinnor. När jag väl hade börjat kunde jag inte sluta.
Nu är den utläst och nu har jag börjat med den andra boken. Det är än så länge lika svårt att lägga i från sig den.

/L

2009-03-10

Pinsamt, det är vad Den rätte för Rosing är.
Jag skäms och byter kanal.

I morgon kväll drar skidskyttet i gång igen. Som jag längtat.

/L

2009-03-06


2009-03-06

Härligt att det äntligen är fredag. En hel helg att bara vara ledig. Eller inte. Jag ska jobba hela helgen och känner mig inte så laddad inför det eftersom det är min andra helg på raken. Elva timmar ska avverkas i morgon. Det låter så hemskt, men när man väl är det så går det rätt bra. Det är bara att kämpa på för sen är jag ledig tre helger.

Eftersom mamma och pappa drar till fjälls i morgon så kommer jag inte att ha någon mat serverad på bordet när jag kommer hem på rasten. Därför har jag lagat mat nu i kväll så det är bara att slänga in i mikron i morgon.

Apropå mat så är det nåt som min mage inte riktigt gillar. Nästan varje gång jag har ätit så sväller min mage upp, till en storlek av gravid i femte månaden. Det är ju inte sååå kul.

Trevlig helg

/Linda

2009-03-04

Rönnebo bjuder på lite av varje. I dag hittade jag ett par sjyssta solbrillor. De ser ut som Ray Ban, men det är det naturligtvis inte. Men jag tänker i alla fall ha dem på mig när solen visar sig. Jag älskar solglasögon!





2009-03-04


2009-03-03

Här sitter jag, nästan mitt på fjället... tänka sig att det går att ha en dator med fungerande internet här.
När jag och mamma kom upp i dag så blev det med ett hux flux klarblå himmel (nästan iaf) och solsken.
Jag tog en tur på skidorna. Det var väääldigt längesedan jag åkte skidor, men tänkte att jag var tvungen att passa på i det fina vädret.



Äsch, det tog sån tid att ladda upp bilder. Men en fick jag upp i allafall. MINA skidspår....

/Linda

RSS 2.0