En helg i mitten av maj

Okej, då har en helg snart passerat.
Förfest hos Jäderbergs. Middag på Wärran. Mellanfest hos Pi. Sedan Wärran igen. Fanns dock inte så många att dansa med, men några i alla fall. Det är för himla skoj att dansa styrdans. Bra träning dessutom. Man får du höra mycket när det är fest, man ska aldrig bli förvånad!
På lördag var det fotboll, en kokt med bröd till frukost satt perfekt. Mål av grannen och segern var vår. Dessutom så vann AIK, så var den fotbollsdagen räddad.
Sedan väntade grillning på min nya fina altan, men grillj-veln vägrade brinna, så, det var bara att ta med köttet och åka till Tess och grilla där. Alltid ska det strula när vi ska göra nåt. Det slår aldrig fel. Några timmar försenade kunde vi sen avnjuta vår utsökta måltid. Några glas vin slank ner till schlagern. Schlagern ja, vilket skit. Det är int en rättvis tävling på någe vis. Men men... orka bry sig!

Nu har Sandra helt plötsligt fått för sig att komma hem. Jag skulle va tvungen att åka till Mora och hämta henne, men som tur va så träffade hon ett par finlandsresenärer från härdal på perrongen, så jag slipper åka 24 mil. Tack.
So long...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0