Den som söker den finner...

....eller så finner man inte alls. Kom på att jag skulle sätta upp min träpersienn i dag. Hittade persiennen men inte själva anordningen som den ska sitta fast i. Jag måste erkänna att jag har otroligt dålig koll på vart jag har mina saker. Som tex mina betyg, de har jag letat som en dåre efter flera gånger de senaste månaderna. Well, var i alla fall fast besluten om att jag skulle hitta upphängningsanordningen så jag började leta i alla lådor och i alla vrår. Men nix, de finns inte. Ändå vet jag att jag tänkte " Jag lägger dem här, då vet jag vart de är" när jag flyttade. Men alla lådor och skåp blev iaf städade. Och så hittade jag massa annat skoj... Som de här glasögonen tex  De är ju ganska hippa nu för tiden. Så, den som söker den finner, i alla fall något.

Vilken miss

Skulle ju kolla på när AIK skulle vinna över Malmö. Så fel... Det blev tyvärr Malmö som vann över  AIK. Ganska rejält också. 4-0 tror jag, kollade inte ens slutresultatet. Tråkigt, tråkigt.

Lay down beside me

Drack lite vin i går. Ja, lite, inte ens en flaska. Gick till Gustav där brandkåren hade ett försenat julbord. Naturligvis åt de inte julmat... Lina har ju gått med i brandkåren nu, så hon var där och hon rapporterade att det var bra ös där. Karaoke minsann. Hoppade på Thereses pakethållare och sekunder senare var vi där. Stannade inte länge utan var hemma vid tolv och då somnade jag på en gång.
Denna dagen har dock inte bjudit på mycket spännande. Somnade i soffan efter frukost, har hunnit med en promenad men det är också det enda...
Nu är jag hungrig som fan, tyvärr verkar det inte bli någon mat som passar mig i smaken, men är man för lat för att laga själv får man väl stå ut med det som bjuds.

Paolo Nutinisjunger lovli.  But one last time just go there, lay down beside me
Regina Spektor - Samson är fortfarande bäst
Laura - Release me

Nej, nu ska jag kolla när AIK piskar Malmö.

Friends

Some friends are like rain, and like rain they come and go. Some friends are like flowers, and like flowers they help us grow. Some friends are like sunshine, other fall away like snow. But bestfriends are like rainbows, and you´re that friend, I know!

Tack, det värmer.

Helgen är kommer, solen skiner och allt är underbart. Nej, det blåser lite kallt. Blir till att sitta inne.
Ska kolla min hotmail, sen skynda mig på Coop för lite inköp av pilsnerpinne och lite chips. Tessan kommer och vi ska smutta lite alkoholhaltiga drycker. Sen kanske det blir Gustavs...

Fick vykort av Cecilia i dag. Hon verkar ha det bra där, det är bra. Har inte träffat henne på evigheter... =(

Jag måste ju alltid snoka.... och i dag gjorde jag det. Såg då nåt som jag vet att några inte skulle bli så glada över. Men nu har jag ett litet dilemma. Ska jag berätta eller inte? Jag vet vilket jävla liv det kommer bli om jag berättar. Från båda sidor. Jag antar att jag ska låtsas som om jag inget vet. Det blir nog bäst så, för jag har egentligen ingenting med det att göra. Bara lite....

Sköt om er

Vintern rasat ut bland våra....

Jag tror minsann våren är kommer. Varmt och gött. Har vart på skolan i dag. Sedan har jag krattat hela stora gräsmattan. Jag vet att någon kommer och gör det åt mig, men va fan... skönt att vara ute i solen.
Men nu försvann solen och jag hade några räkningar som skulle betalas. Så här sitter jag.

Tror att helgen kommer att bjuda på lite fest. Får se hur det blir. Hoppas det blir fin väder, för då åker grillen fram.

Lite middag och sedan en promenad. Låter helt okej.


Saab reklamen?

I`m a fire burning desperately, but you´re controlling me.
Release me, release me.

Vårens sista tur

Låg och tvekade länge i morse när jag vaknade. Sen ringde mamma och frågade om jag skulle bli med. Tio minuter senare hade jag ätit min obligatoriska äggmacka, bäddat sängen, borstat gaddarna och klätt på mig.
Åter en underbar dag. Hett, hett, hett... ännu lite brunare. Eller rödare kanske man ska säga.
Satt i gapskjulet hela dagen och pressade, vågade inte sitta nere i solgropen. Ormarna börjar komma nu. Och, visst... fick kort av Jerkan, han hade sett typ nio ormar uppe i solgropen. Men fy farao... Det är därför jag aldrig är där på sommaren.
Nu kan jag med med säkerhet säga att jag inte kommer att åka upp mer i år. Skotern är undanställd.
Men slutade på topp i alla fall.

Dagen i bilder                                            Hej då för i år Rönne

Påsk



Irish Coffee                  Solning

Japp, har haft en helt underbar påsk. Massor av skoteråkning och solning. Och inte att glömma, massor av mat. God mat. Lite öl och lite vin förstås.... Jag kunde ha haft det sämre om man säger så.

Glad Påsk

I dag har jag vart på skolan i tre timmar. Tre väldigt givande timmar... eller...
Fem timmar att jobba i morgon sen tio dagars ledighet. Kommer lägligt...

Gjorde några ärenden i Sveg, sedan åkte ja hem och bakade två ostpajer. Medan de stod i ugnen städade jag hos farmor. Det är mycket som ska hinnas med. Ska hem och städa lite också, sedan packa så det bara är att åka direkt man är klar i morgon. Fast jag vet att jag inte kommer att packa i kväll ändå, jag kan inte göra det, måste alltid packa max en timme avfärd.
Vädret just nu: Klarblå himmel och sol. Plus orkan.
Den här förbannade blåsten...

Min pärla står och väntar på att få åka några mil med mig i helgen


Ha en riktigt trevlig påsk allesammans, för det ska jag ha.

önskar

Me

FAVORIT VARUMÄRKEN VARDAGS
Sneakers - Converse
Jeans - Stuprör
T-shirt - H&M

ACCESSOARER
Väska - Svart
Plånbok - Stor brun
Solglasögon - Svarta från Coop =)
Klocka - Festina

BADRUM
Tandkräm - Colgate
Tvål - Palmolive
Hårprodukt - Använder ej
Huvudvärkstablett - Ipren
Doft - Flowerbomb  Victor&Rolf
Hudkräm - Oliva - från apoteket
Schampo - Loreal
Balsam - Loreal
Brun utan sol - Natusan

TEKNIK
Mobiltelefon - Sony Ericsson Walkman

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten - Dricker ej
Vin - Vitt
Bröd - Pågen
Choklad - Marabou - russin & mandel

FÄRDMEDEL
Bil - Nissan Almera 1,8  sport
Flygbolag - Next jet

ÖVRIGT
Frisörsalong - Marie
Bank - Swedbank
Bensinstation - OKQ8

Påskveckan

Så har du årets bästa vecka börjat. Påskveckan. Bättre än alla andras veckor. Håller tummarna för åtminstone en vacker dag.

I dag har jag gjort något så ovanligt som att legat i morgonrock till klockan två. Det har nog inte hänt sedan... jag vet inte ens. Skönt va det i alla fall, men är inte ett dugg piggare för det. Känner verkligen att det är läge för en lång ledighet nu.... tre dagar kvar...

Blev någon lurad i går? Inte jag. Eller jo, lite, men innerst inne så visste jag att det var ett skämt. Själv drog jag mitt klassiska aprilskämt, va då i alla fall två som gick på det.

Snart kommer min frisör och ska färga mitt hår. Back to blonde!! Skönt.



RSS 2.0